Ce avere are Cătălin Moroșanu. S-a aflat cât a reușit luptătorul să strângă

Publicat: 29 Jan. 2021, 13:16 Vedete
Ce avere are Cătălin Moroșanu. S-a aflat cât a reușit luptătorul să strângă

Cătălin Moroșanu stă bine la capitolul financiar. Luptătorul a reușit să strângă o avere frumușică, însă pe lângă acești bani, sportivului îi intră lunar venituri din sport, apariții Tv, cât și din funcția de Consilier Județean la Iași.

Cătălin Moroșanu și-a publicat declarația de avere înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. Totodată a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Potrivit ultimei declarații de avere, Cătălin Moroșanu are un venit lunar de peste 4.400 de euro pe lună, la care se adaugă suma de 3.845 de lei pe care o încasează pentru ședințele de la Consiliul Județean Iași.

Pe lângă aceste venituri, luptătorul în vârstă de 36 de ani, are în proprietate un apartament cu trei camere în Iași, o casă în comuna Miroslava, tot în județul Iași, dar şi o mașină de câteva zeci de mii de euro, potrivit cancan.ro

Cum a pierdut Moroșanu o sumă colosală în pandemie

Multe vedete și mulți sportivi s-au aflat în situația de a restrânge activitățile, pentru binele lor și al celor din jur, în perioada de pandemie. În acest caz s-a aflat și luptătorul Cătălin Moroșanu, care a pierdut o sumă colosală, arată Spynews.

„Am pierdut foarte multi bani. Am pierdut doua contracte, unul cu Primaria Galati, unul cu Primaria Cluj. Trebuia sa vina luptatori din Olanda, era un eveniment de K1. Cam in jur de 100.000 de euro am pierdut si nici sponsorii mei nu mai pot plati pentru urmatorul eveniment. Ajungem sa nu mai facem evenimente din astea mari si ne ducem la vale. Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma”, a spus luptătorul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Jan. 2021, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă