Cătălin Moroşanu, tată pentru a doua oară: „Cel mai frumos moment din viața mea”

Publicat: 03 Jun. 2020, 15:39 Vedete
Cătălin Moroşanu, tată pentru a doua oară: „Cel mai frumos moment din viața mea”

Cătălin Moroșanu a dat vestea cea mare. ”Moartea din Carpați” este pregătit să devină tată din nou. 

Cătălin Moroșanu are o căsnicie de 18 ani şi este deja tată de fată. După mulţi ani în care s-a concentrat din greu pe cariera sa, sportivul este pregătit pentru o altă etapă din viaţă.

Moroşanu a dezvăluit că își mai dorește un copil

Cătălin Moroșanu a dezvăluit faptul că lucrează ca ”barza” să revină în familia lor.

”Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizarea foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top. Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața. Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a spus Cătălin Moroșanu la Antena Stars.

Cătălin Moroșanu și Dan Negru vor juca într-un film, împreună

Cătălin Moroșanu, cel care a participat la show-uri de televiziune celebre, printre care și ”Asia Express” și ”Ferma”, și Dan Negru, unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV, vor juca împreună în același film, anunță Prosport.ro! Luptătorul a primit un rol care, cu siguranță, îl va interpreta foarte bine, căci îi vine ”mănușă”! El va juca rolul de tată, fost luptător în Afghanistan, care va avea o misiune crucială: salvarea fetiței sale care a fost răpită.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena 1, potrivit sursei citate.

Publicat: 03 Jun. 2020, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă