Cătălin Moroșanu, weekend de pomină în Vama Veche! Cum a fost surprins!

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:33 General

Cătălin Moroșanu a petrecut un weekend de pomină în Vamă Veche.

Cătălin Moroșanu și-a făcut de cap în Vama Veche, în urmă cu câteva weekend-uri. Îmbrăcat mai degrabă de oraș decât de litoral, cu un tricou, pantaloni lungi și adidași, și o pereche de ochelari de soare colorați, pe nas, sportivul a “aterizat” în Vama Veche la primele ore ale dimineții, se pare. Nu, nu era singur, ci însoțit de un grup de prieteni.

 Cătălin Moroșanu, la distracție în vamă

Otniela si Morosanu, intalnire de gradul 0 in club

Îmbrăcat mai degrabă de oraș decât de litoral, cu un tricou, pantaloni lungi și adidași, și o pereche de ochelari de soare colorați, pe nas, sportivul a “aterizat” în Vama Veche la primele ore ale dimineții, se pare. Nu, nu era singur, ci însoțit de un grup de prieteni.

Prima oprire a luptătorului fost însă la un supermarket de lângă plajă. Moroșanu a dat câteva ture de magazin, plimbându-se printre rafturi, probabil din cauză că nu găsea ceea ce cauta.

 A cumpărat periuță și pastă de dinți

După aproximativ 10 minute, timp în care grupul de prieteni îl aștepta afară, în fața supermarketului, Cătălin iese cu o periuță și o pastă de dinți. Probabil, sportivul a uitat să le pună în bagaj pe cele de acasă.

Cătălin Moroșanu și soția, de 16 ani împreună

În ultimul timp au existat zvonuri cum că luptătorul Cătălin Moroșanu ar divorța de soția lui, Georgiana, cu care are o fetiță. Pentru a le închide gura cârcotașilor și a opri toate zvonurile, luptătorul a făcut declarații pe marginea acestui subiect.

“Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărteam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul ăsta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalis și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea.

 Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa reușim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, pentru că am văzut că există și astfel de femei”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”, în urmă cu câteva săptămâni.

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:33 General
Pe aceeași temă