Catalin Morosanu divorteaza? Sportivul a spus tot adevarul

Publicat: 27 mai 2019, 14:14 Autor: Simona Vedete

Zvonurile conform carora Catalin Morosanu va divorta de sotia sa s-au intensificat in ultimul timp.

Catalin Morosanu divorteaza? Satul de aceste zvonuri, Morosanu s-a decis sa le puna capat si sa spuna daca va divorta sau nu. Spre surprinderea tuturor, raspunsul a fost complet neasteptat.

Cea care a pus paie pe foc a fost Brigitte, care a socat pe toata lumea atunci cand a spus ca a fost indragostita de Morosanu in trecut. Insa in pofida zvonurilor, Catalin si sotia sa sunt mai fericiti ca niciodata.

Chiar a postat o fotografie cu cei cei doi, alaturi de un text emotionant pentru a fi sigur ca n-o sa mai fie discutii pe aceasta tema, in care si-a declarat iubirea pentru sotia sa, cea care i-a daruit si o superba fiica pe nume Natalis.

Catalin Morosanu divorteaza?

Catalin Morosanu divorteaza

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris sportivul pe social media, in urma cu scurt timp, potrivit antenastars.ro.

Publicat: 27 mai 2019, 14:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă