Scandal la Survivor România. S-au aruncat vorbe grele între Zanni și Cătălin Moroșanu: ”Ești un nimeni!”

Publicat: 21 Feb. 2021, 15:14 Vedete

Scandal la Survivor România. Un nou scandal a pornit între concurenții de la Survivor România, show-ul de supraviețuire de la Kanal D. Și de data aceasta, cearta și-a făcut loc în echipa roșie, echipa Faimoșilor. Zanni, Cătălin Moroșanu și Elena Marin au fost cei implicați în discuția aprinsă.

Elena Marin a fost luată în ”vizor” de concurentul Zanni, care i-a adresat cuvinte grele: “Acum a subliniat cum vorbește Zannidache și el pe la spate vine și spune: «Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească». Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?”.

Cătălin Moroșanu, luptătorul de K1, a intrat imediat în discuție și i-a spus lui Zanni că ar fi fost ”no name”, dacă Alex Velea nu l-ar fi luat ”sub aripă”.

Cătălin Moroșanu s-a aprins: ”Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei”

”Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name”, a zis Moroșanu.

“Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. (…) Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile. Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul ediției trecute de la “Survivor România”, arată Cancan.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă CIAO

Publicat: 21 Feb. 2021, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă