Ce va face Zanni cu banii, dacă va câștiga ”Survivor România”

Publicat: 02 May. 2021, 16:40 Vedete

Zannidache este unul dintre concurenții preferați de către publicul ”Survivor România”, fiind și un potențial câștigător al marelui premiu oferit de emisiune. Ce ar face cu banii, în condițiile în care ar câștiga?

Zanni este unul dintre cei mai puternici și determinați concurenți de la ”Survivor România”. Tânărul, care are o poveste de viață impresionantă, a mărturisit chiar la început că dorește să își îndeplinească un vis, în condițiile în care ar câștiga marele premiu de la ”Survivor România”, și anume să își cumpere o casă pe numele lui.

„Sunt amănunte pe care nici eu nu le știu despre mine. Poate o să le descopăr prin experiențe sau datorită oamenilor de acolo. Nu mi se întâmplă de fiecare dată, în situații noi, să descopăr părți neștiute din mine. Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă. Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul Understand Why pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, spunea Zannidache, despre participarea la Survivor România.

„Am venit aici să câștig premiul cel mare să-mi iau casa mea pentru că sunt un căminist. Am venit aici să râd, am nevit să mă distrez, am venit să mă enervez, să trăiesc, să fiu sălbatic așa cum sunt în sufletul meu. Am venit să trăiesc această viață în natură departe de viața virtuală unde nu ne putem ascunde în spatele telefonului. Cel mai slab va cădea, cel mai fals va ceda”, a spus Zanni atunci când a intrat în competiția ”Survivor România”, arată Impact.ro.

Cine e Zanni, ”protejatul” lui Alex Velea: „Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat”

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul de 22 de ani, care are înclinații spre gastronomie.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 02 May. 2021, 16:40 Vedete
Pe aceeași temă