S-a aflat câți bani câștigă ”Faimoșii” în fiecare săptămână la Survivor! Cine este cel mai bine plătit concurent

Publicat: 18 Jan. 2021, 11:14 Vedete
S-a aflat câți bani câștigă ”Faimoșii” în fiecare săptămână la Survivor! Cine este cel mai bine plătit concurent

Noul sezon ”Survivor” a reușit să adune în fața micilor ecrane milioane de telespectatori. Nume mari din showbiz-ul românesc au acceptat provocarea și luptă pentru marele premiu din concurs. Pe lângă banii puși în joc, vedetele câștigă săptămânal o sumă de bani, iar recent s-a și aflat cât.

În topul listei se află nimeni altul decât Jador. Celebrul artist și-ar fi negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna cât timp stă în Republica Dominicană, potrivit click.ro

“Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

În ceea ce privește vedetele feminine, una dintre cele mai plătite concurente ar fi Alexandra Stan. După negocierea contractului blondina ar fi obținut 2.500 de euro pe săptămână.

Următorii concurenți în clasament ar fi Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă şi Culiţă Sterp care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Tensiuni în echipa ”Faimoșilor”

Zanni i-a adresat Amnei critici, formându-se tensiuni în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. După câteva zile de competiție au apărut neînțelegeri între concurenți. Din punct de vedere fizic, artista Amna nu a avut o zi foarte bună și a acuzat stări de rău. Chiar dacă a primit încurajări din partea colegei de echipă, Elena Marin, Zanni este de părere că aceasta pur și simplu nu ar fi dorit să ia parte la proba zilei. Ulterior, artistul Zanni, văzând că Amna nu ia parte la probă, a reacționat și a criticat-o.

”Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt. Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuză ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu. Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca. Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni.

Cântărețul a continuat criticile și la adresa Alexandrei Stan”Alexandra Stan nu a terminat traseul. La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Jan. 2021, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă