Cătălin Moroșanu, reacție acidă la adresa Alexandrei Stan: ”Femeie, vrei să mori?”

Publicat: 12 Jan. 2021, 08:47 Vedete

Cătălin Moroșanu și Alexandra Stan fac parte din echipa Faimoșilor în emisiunea ”Survivor România” de la Kanal D. Luptătorul și-a ieșit din minți la un moment dat, în cel de-al doilea episod al acestui sezon.

A reușit să îl enerveze crunt! Alexandra Stan a reușit să îl scoată din sărite pe luptătorul Cătălin Moroșanu, colegul ei de echipă la Faimoși. Iar schimbul de replici a avut loc chiar în cel de-al doilea episod al sezonului nou ”Survivor România” de la Kanal D. La adresa cântăreței au venit mai multe plângeri, punând accent pe „mofturile” acesteia. Totuși, au avut de parcurs un traseu destul de complicat, iar vremea nu a ”ținut” cu ei, fiind ploaie și multă umezeală.

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă”, a declarat Jador, colegul ei de echipă. Apoi, Cătălin Moroșanu a criticat-o pe artistă din mai multe motive: ”Mă, femeie, vrei să mori pe aici?”.

”Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor. Aș prefera să fiu pe traseu. N-am mâncat cam deloc, am mâncat doar cocos. Ne-am prins așa care e treaba cu cocosul. Eu încerc să fiu cât mai ok cu toată lumea, observa unele lucruri, n-ai cum să nu le observi. Sper să fie toată lumea ok și cu mine!”, a mărturisit Alexandra Stan, arată Viva.

Alexandra Stan: Cel mai greu este să îți depășești limitele”

”Survivor, pentru că vreau să văd cât de supraviețuitoare sunt, cât de puternică sunt, vreau să îmi testez limitele, să văd cine sutn cu adevărat. Cel mai greu este să îți depășești limitele, cred că cel mai greu este să îți ieși din zona de confort. De zece ani de zile sunt cunoscută în peste 60 de țări și am peste 10 „Number one-uri” peste tot, dar nu știu cu adevărat cine sunt eu, până când nu o să trec de această competiție și până când nu o să învăț cu adevărat să vă accept pe toți și să vă iubesc așa cum sunteți și pe mine la fel. Înainte cu Dumnezeu”, a spus Alexandra Stan la început de emisiune.

Sursă foto: Capturi Video Youtube

Publicat: 12 Jan. 2021, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă