Spirite agitate în echipa Faimoșilor de la Survivor! Cătălin Moroșanu, reacție la adresa Alexandrei Stan: ”Taci din gură!”

Publicat: 30 Jan. 2021, 10:53 Vedete

Spiritele sunt agitate în ambele echipe de la ”Survivor România”. Atât în echipa Faimoșilor, cât și în echipa Războinicilor există momente de tensiune, având în vedere situația ultimilor meciuri care au avut loc în concurs.

Recent a avut loc un conflict în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România„, de data aceasta fiind în atenția publicului Alexandra Stan și luptătorul Cătălin Moroșanu. Concurentul susține că a obosit să audă comentarii din partea coechipierilor săi, mai ales din partea Alexandrei Stan, astfel că a avut un moment în care a izbucnit și a țipat la Faimoasă.

„Tu mereu comentezi! Taci din gură!”, i-a spus Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, criticată dur de colegii din echipă

Alexandra Stan a fost luată în vizor de către colegii săi. Zanni și Culiță Sterp sunt de părere că artista ar fi una dintre principalele vinovate de faptul că ei pierd multe dintre jocurile la care participă.

De cealaltă parte, cântăreața a declarat încă de la începutul concursului că principalul motiv pentru care a acceptat să vină în Republica Dominicană este faptul că a încercat să își rezolve câteva probleme din trecut, probleme care au reușit să o împiedice să se dezvolte din punct de vedere personal, însă acest lucru i-a înfuriat și mai tare pe colegii săi.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici… vorbeşti mult, esti isterică d-aia”, i-a reproșat Zanni.

Și Culiță Sterp l-a aprobat pe Zanni, deși acesta încercat să stea departe de acest fel de discuții: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa… în special Alexandra m-a blocat”.

Nici Cătălin Moroșanu nu s-a mai abținut și și-a acuzat colegele de rezultatele slabe pe care le-au avut până acum.

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a spus plângând, Alexandra Stan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 30 Jan. 2021, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă