Cine este femeia care l-a făcut pe Zanni să sufere: ”Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine”

Publicat: 26 Jan. 2021, 08:50 Vedete

Zanni este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Datorită show-urilor la care a participat în ultima vreme tânărul a reușit să se facă extrem de plăcut de publicul de acasă. Nimeni nu știe însă prin ce transformare a trecut acesta și cine l-a făcut să își dorească să se schimbe.

Înainte să plece în Republica Dominicană, Zanni a fost invitat la BarOnline cu Pepe, acolo unde artistul a povestit câteva lucruri nemaiștiute despre viața sa intimă. Tânărul a mărturisit faptul că a iubit nebunește o fata care nu i-a dat atenție niciodată. Deși a făcut multe sacrificii pentru aceasta, nici măcar după ce a devenit celebru fata nu i-a acordat atenție.

”Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea. Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.

Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a mărturisit Zanni la BarOnline cu Pepe.

Cine e Zanni, ”protejatul” lui Alex Velea: „Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat”

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul de 22 de ani, care are înclinații spre gastronomie.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Jan. 2021, 08:50 Vedete
Pe aceeași temă