Zanni, dezvăluiri dureroase despre viața la orfelinat: ”Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”

Publicat: 04 Mar. 2021, 13:51 Vedete

Deși are un succes răsunător, iar în ultimul an viața sa s-a schimbat radical, în trecut Zanni a avut parte de multe neajunsuri. Celebrul artist a vorbit în cadrul unui interviu despre ce a trăit la orfelinat.

Zannidache este unul dintre favoriții de la Survivor România. Carismaticul artist a reușit să ajungă la inimile publicului datorită sincerității de care a dat dovadă pe parcursul competiției, dar nu numai.

Acesta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre copilăria și adolescența sa și mai mult decât atât nu a ascuns niciodată faptul că a crescut într-un orfelinat.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva. cântărețul a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre viața sa.

”Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”

”Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți. A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”, a povestit Zanni.

Mai mult, acesta povestește că viața la orfelinat nu a fost deloc ușoară mai ales că momentele în care era agresat erau foarte dese.

”Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata! De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec”, a adăugat el.

Cât despre părinții săi, Zanni spune că nu a avut niciodată curiozitatea de a-i cunoaște: ”N-am făcut nimic să-mi cunosc părinții, n-am avut nici puterea, nici curiozitatea. Nu aș ști de unde să încep. Pe mama am văzut-o de două-trei ori când eram mic, mi-o amintesc. Am înțeles că ei nu au avut nicio emoție pentru mine, copilul lor. Nu cred că am fost dorit. Sunt momente când mă gândesc cum ar fi să mă caute părinții. Mi-ar plăcea”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Mar. 2021, 13:51 Vedete
Pe aceeași temă