Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer! Ce se intampla cu indragita actrita din Seinfeld si Veep

Publicat: 27 mai 2019, 12:10 Autor: D. C. Vedete

Actrita a fost diagnosticata cu o boala fatala. Este voba de cancer la san, boala de care tot mai multe femei au inceput sa sufere in ultimii ani.

Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer la san. Actrita a facut 6 luni de chimioterapie si efectele au fost benefice. Aceasta a marturisit ca drama prin care a trecut si inca trece au ajutat-o sa realizeze care sunt lucrurile importante in viata si care nu.

Julia Louis-Dreyfus a fost diagnosticată cu cancer de sân în septembrie 2017, scrie Agerpres. Luptand cu boala, a inceput sa realizeze ce conteaza si ce nu. Si-a schimbat modul de gandire pentru a putea lupta cu boala si a profita de viata, in cazul in care inevitabilul se produce.

Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer

„(Cancerul) mi-a cristalizat în sfârşit priorităţile, care nu aveau nevoie de prea multă cristalizare. Însă aş putea spune cu certitudine că am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune.

Efectele chimioterapiei sunt cumulative, aşa că în mod cert am simţit acest lucru mai mult către final, însă mersul la muncă a fost o metodă fericită de distragere a atenţiei şi am fost foarte încântată că am puterea de a o face.

A fost diagnosticata cu CANCER si a anuntat pe contul de socializare: „1 din 8 femei are cancer la san! Astazi sunt una dintre ele!”

Dacă nu aş fi avut un serial care se bazează pe mine, nu ştiu dacă aş fi făcut totul public. Dar aveam două sute de oameni care aşteptau să mă întorc la muncă şi am vrut să vorbesc despre asta într-un mod care ar putea scoate în evidenţă ceva important.

Accesul universal la asistenţă medicală a fost un subiect important pentru mine înainte de primirea diagnosticului şi cu siguranţă este şi mai important acum”, a menţionat vedeta, conform sursei sus mentionata.

Fetita de 8 ani care a facut cancer la SAN! Cum a fost posibil la varsta ei. Ce i-au spus medicii

Publicat: 27 mai 2019, 12:10 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă