Otniela si Morosanu, intalnire de gradul 0 in club. Cum au fost surprinsi cei doi

Publicat: 08 iun. 2019, 10:07 Autor: Simona News 3

Intalnirea surprinzatoare dintre cei doi a avut loc inainte de lupta castigata de Morosanu.

Otniela si Morosanu, intalnire de gradul 0 in club. Cei doi au fost concurenti la „Ferma”, show transmis de Pro TV si faceau parte din echipe separate, si nu se aveau la inima.

Insa Otniela si Morosanu par sa fi ramas in relatii destul de apropiate iar dovada o reprezinta intalnirea lor dintr-un club din Centrul Vechi al capitalei.

Otniela si Morosanu, intalnire de gradul 0 in club

Otniela si Morosanu, intalnire de gradul 0 in club

In timpul show-ului amandoi au fost implicati in destule controverse si mici scandaluri, insa acum totul pare sa fie dat uitarii si au luat-o de la zero.

Chiar daca Morosanu se pregatea sa intre in ring pentru revansa cu Daniel Sam, luptatorul si-a facut timp si pentru distractie asa ca si-a luat o seara libera si a iesit in club.

A mers in unul din cele mai frecventate locuri din capitala, in Centrul Vechi, unde, intamplator sau nu, a dat nas in nas cu Otniela fix in clubul unde a decis sa ramasa si sa petreaca.

Din pacate, cei doi n-au putut sa stea mult timp impreuna, pentru ca Morosanu a fost acaparat de fani, spre deosebire de Otniela. Insa datorita frumusetii sale, a atras privirile barbatilor din club care n-au incetat sa flirteze cu ea.

Otniela a fost cea mai dorita concurenta de la Ferma, care a frant multe inimi, printre care Florin Pastrama si Vali Barbulescu, cei doi luptandu-se pentru ea.

Insa dupa cum stie toata lumea, in cele din urma Pastrama a ramas cu Brigitte, cu care s-a si casatorit la iesirea din show, luand pe toata lumea prin surprindere.

Catalin Morosanu divorteaza? Sportivul a spus tot adevarul

Publicat: 08 iun. 2019, 10:07 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×