Ce secret au pastrat prietenii Printului William, peste un deceniu. Au refuzat complet sa-i spuna adevarul!

Publicat: 07 iun. 2019, 17:23 Autor: madalina m. Vedete

Cu siguranta viata de regalitate nu este una usoara. Chiar si Printul William a avut parte de un exemplu, din aceasta categorie.

Prietenii Printului William, pe care si i-a facut cat a studiat la Universitatea „St. Andrews”, din Marea Britanie, au pastrat mult timp un secret. In anul 2001, William a inceput cursurile facultatii. Dupa o asemenea veste, foarte multi tineri s-au inscris la aceeasi universitate, deoarece isi doreau sa il cunoasca pe print. Printre noii studenti erau in special domnisoare.

Regalul si-a facut foarte multi amici, in anii de facultate. A fost chiar perioada in care el a cunoscut-o si pe Kate Middleton. Se pare ca atentia sporita pe care o primea nu l-a deranjat absolut deloc. Lucrurile stau altfel, insa, in realitate.

Ce secret au pastrat prietenii Printului William

Ce secret au pastrat prietenii Printului William

Intr-un documentar, Helen McArdle, o apropiata a printului din acea perioada, a spus adevarul. Femeia a marturisit ca William era tratat „foarte normal”, inca de cand a inceout facultatea. Totusi, simtea o usoara neregula in ceea ce-l privea pe nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

„Cred ca eram coplesiti, cu totii, cand se intampla asta. Toata lumea incerca sa nu spuna nimic, de dragul lui”, a mai adagat apropiata regalului.Se pare ca erau doar anumite zone prin care William era lasat sa mearga, prin campus. Totul datorita notorietatii sale si a statului social.

El nu a lasat nicio clipa ca asta sa iasa la iveala. De asemenea, Palatul Buckingham a facut o intelegere cu presa britanica. Cata vreme William s-a aflat in anii de scoala, fotografii nu au avut voie sa il urmeze. Printul William nu poarta verigheta

Helen McArdle si-a amintit despre faptul ca regalul si Kate s-au imprietenit foarte bine. Actuala Ducesa de Cambridge parea sa se inteleaga foarte bine si cu fostii colegi de liceu ai lui William. A existat si un incident pe care femeia l-a marturist, in documentarul din 2002. „Dupa o seara petrecuta in oras, a picat in tufis cand s-a intors in campus. Garzile de corp l-au ajutat rapid sa se ridice”, a mai adaugat prietena lui William.

sursa: express.co.uk

Publicat: 07 iun. 2019, 17:23 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă