Daniela Gyorfi se opereaza cat mai repede! Blonda are o problema medicala pe care nu o mai poate tolera

Publicat: 07 Jun. 2019, 16:22 Vedete

Cantareata a marturisit ca se va opera cat mai curand posibil. Aceasta vrea sa isi schimbe implanturile cu silicon pe care le are de cativa ani.

Daniela Gyorfi se opereaza cat mai repede. Prima marire de sani si-a facut-o cand avea doar 29 de ani si, atunci, era mandra de bustul ei. Anii au trecut si artista a trecut din ce in ce mai des pe la estetician.

A modificat mai multe lucruri la ea, dar sanii i-a operat de 3 ori. Acum, Daniela Gyorfi va ajunge din nou la cutit. Cantareata sustine ca s-a saturat de sanii ei mari si vrea sa revina la o marime mai mica. Pentru asta, se va opera a patra oara si va alege implanturi mai mici.

Dieta Daniela Gyorfi. Vedeta a marturisit cum se mentine slaba. NU faceti ca ea!

Daniela Gyorfi se opereaza la sani a patra oara

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nici o operație la sâni. Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!’, a povestit Daniela Gyorfi pentru VIVA!.

Daniela Gyorfi, acuzata de fani ca s-a ‘mutilat’. Ce a avut de spus in apararea sa

„Din start am pornit greșit! Am ales o mărime mult prea mare pentru greutatea mea și mi-au căzut direct! Acum vreau sâni mai mici. Nici nu vreau să mă gândesc câți bani am dat până acum!’, a mai spus cântăreața.

Daniela Gyorfi, inselata de George Tal. Blonda a spus tot adevarul!

Publicat: 07 Jun. 2019, 16:22 Vedete
Pe aceeași temă