E fericit ca s-a intors acasa! Radu Mazare se va casatori in puscarie: „A cerut-o prin telefon pe iubita lui, nu a ingenucheat!”

Publicat: 07 Jun. 2019, 14:53 Vedete

Radu Mazare urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui cu care este impreuna de 10 ani.

Radu Mazare se va casatori in puscarie! Fostul primar al orasului Constanta vrea sa testeze zicala „si la bine si la rau” impreuna cu iubita lui pe care tocmai a cerut-o in castorie din penitenciar.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunțat Mihai, fratele fostului primar al Constanței. Mazăre și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.

Iubita lui Radu Mazare a fost alaturi de el si in perioada cat a fost fugit in Madagascar si sunt impreuna de mai bine de 10 ani. Roxana Valentina Mihalache a acceptat cererea in casatorie si, cel mai probabil, in perioada urmatoare cat Radu Mazare va sta in puscarie, cei doi vor avea si un copil.

Radu Mazare se va casatori in puscarie

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil, citat de Mediafax.

Radu Mazăre contestă condamnarea de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor

Mihai Mazăre a explicat și cum fostul primar și-a cerut iubita în căsătorie, pe Roxana: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat. El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine o să fie nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani, a terminat facultate la Londra si si-a deschis deja prima afacere! La 16 ani castiga 4.000 de euro pe vara!

După ce a renunţat la cariera de fotomodel şi-a deschis o casă de modă, apoi s-a ocupat de ţinutele lui Mazăre şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei.

Fiul lui Radu Mazare, transportat de urgenta la spital direct de pe o terasa din Mamaia! Ce s-a intamplat?!

Publicat: 07 Jun. 2019, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă