Radu Mazare si-a umilit sotia, dupa nunta? Roxana a plecat suparata de la penitenciar. Ce i-a zis sotul ei

Publicat: 11 iul. 2019, 11:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Ieri, 10 iulie 2019, a fost ziua in care Don Juan-ul din Constanta s-a insurat. Acesta se afla dupa gratii, in Rahova, pentru 9 ani.

Radu Mazare si-a umilit sotia, dupa nunta? Roxana a plecat suparata de la penitenciar. Conform click.ro, este posibil ca cei doi sa se fi certat. La ora 16.30, dupa ce a petrecut 2 ore acolo, timp in care s-a casatorit, Roxana Mihalache a plecat acasa. Ciudat, nu?

Ieri va mentionam ca, dupa cununia civila, cei doi aveau dreptul la 48 de ore de intimitate. Cu toate astea, mireasa a plecat ieri val-vartej, suparata foc si cu mariajul neconsumat. La iesirea din penitenciarul Rahova, Roxana Mihalache a vorbit cu presa.

Radu Mazare si-a umilit sotia, dupa nunta?

Roxana Mihalache a aparut ieri, la penitenciar, in jurul orei 14.30. Radea si parea plina de optimism. A venit aranjata si imbracata cu o rochie decenta. A fost ziua in care s-a casatorit cu Radu Mazare, iubitul ei. Din pacate, zambetul de la inceputul zilei a pierit dupa 2 ore de stat in penitenciar.

Aceasta a iesit din penitenciar dupa 2 ore, fara sa isi consume mariajul. A tinut in mana certificatul de casatorie si a marturisit ca sotul ei e extrem de suparat.

”Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, a declarat cea care de acum este soția celui care a renunțat la burlăcie la 51 de ani.

Radu Mazăre contestă condamnarea de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor

Roxana a plecat suparata de la penitenciar

Cu toate ca aveau 48 de ore la dispozitie sa fie intimi, cei doi au refuzat. Acum, ca sunt casatoriti, au dreptul la o vizita conjugala, o data la 3 luni, care va dura doar 3 ore. Conform sursei citate, acesta ar fi si motivul pentru care Radu Mazare s-a insurat cu iubita lui.

Singurul mod prin care Roxana Mihalache putea ajunge la vizita conjugala era cu acte oficiale. Asa ca cei doi au decis sa se casatoreasca pentru a intretine relatii intime, o data la 3 luni.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani, a terminat facultate la Londra si si-a deschis deja prima afacere! La 16 ani, castiga 4.000 de euro…

Publicat: 11 iul. 2019, 11:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă