Oana Roman, slaba la nunta Adelinei Pestritu! A fost aproape la fel de slaba ca mireasa FOTO

Publicat: 21 Jul. 2019, 12:17 News 3

Sambata, 20 iulie 2019, bruneta si sotul ei au spus DA si in fata Domnului. Petrecerea a avut loc intr-un local de fite din Bucuresti.

Oana Roman, slaba la nunta Adelinei Pestritu! Sotia lui Marius Elisei a reusit sa aiba doua apariti complet diferite, in aceeasi zi. Pentru cununia religioasa de la biserica din Dorobanti, Oana Roman a optat pentru o rochie scurta.

Tinuta ei inflorata a fost una larga si scurta, care i-a lasat picioarele la vedere. Cu toate astea, in rochia de la biserica, Oana Roman nu a parut deloc mai slaba. Vedeta tine dieta de cateva luni, face sport si si-a schimbat alimentatia.

Oana Roman, slaba la nunta Adelinei Pestritu

A reusit sa slabeasca si acest lucru s-a vazut abia seara, la petrecerea de la local. Dupa ce slujba de la biserica s-a terminat, Oana Roman a dat fuga la salon. Acolo s-a coafat si s-a fardat special pentru petrecerea de nunta a Adelinei Pestritu si a lui Virgil Steblea.

Petrecere surpriza a burlacitelor pentru Adelina Pestritu. A primit de la prietenele ei e intima si jucarii sexuale

Dar la local, Oana Roman a atras toate privirile. Rochia ei bleo aprins, cu centura din pietre pretioase, a atras atentia invitatilor. Surpriza a fost silueta mult mai slaba a vedetei. Rochia de petrecere a Oanei Roman de la nunta Adelinei Pestritu i-a scos in evidenta talia si faptul ca, daca ai vointa, da, poti slabi la orice varsta.

Adelina Pestritu s-a casatorit cu Virgil Steblea. Prima poza cu cei doi miri. Rochia ei e superba!

Pe langa mireasa, Oana Roman a fost cea mai senzationala aparitie a serii, de la tinuta la make-up si coafura. Bravo, Oana! Esti superba!

Tavanul localului s-a DESFACUT in timpul nuntii Adelinei Pestritu!!! E ireal ce s-a intamplat la 12 noaptea, in toiul petrecerii

Publicat: 21 Jul. 2019, 12:17 News 3
Pe aceeași temă