Petrecere surpriza a burlacitelor pentru Adelina Pestritu. A primit de la prietenele ei e intima si jucarii sexuale

Publicat: 14 Jul. 2019, 16:16 News 3

In aceste momente are loc petrecerea burlacitelor a Adelinei Pestritu, organizata de prietenele sale.

Petrecere surpriza a burlacitelor pentru Adelina Pestritu. Petrecere cu fast pentru Adelina Pestritu si prietenele sale, care i-au pregatit o mare surpriza.

Adelina a fost aduca in locul cu pricina pentru a sabatori trei ani de casnicie a unor buni prieteni, Anca si Filip, insa era de fapt organizata petrecerea burlacitelor pentru ea, unde a primit lenjerie intima si jucarii sexuale.

Petrecere surpriza a burlacitelor pentru Adelina Pestritu

Petrecere surpriza a burlacitelor pentru Adelina Pestritu

Pe data de 20 iulie va avea loc cununia religioasa si marea petrecere, unde sunt asteptati sute de invitati. Dar pana atunci, Adelina se distreaza la propria sa petrecere, la care participa, printre altele, Simona Patruleasa si Oana Roman.

Pe data de 3 iunie Adelina Pestritu s-a cununat civil cu Virgil Steblea. Este a doua nunta pentru bruneta care, in trecut, a trait o poveste frumoasa cu Liviu Varciu. Din pacate, relatia celor doi nu a rezistat, oricat de mult s-au iubit.

Dupa ani de la despartire, Adelina Pestritu a intalnit barbatul visurilor sale. Virgil Steblea i-a rapit inima brunetei si i-a oferit si un copil. Cei doi au devenit parinti in luna august 2018. Au impreuna o fetita frumoasa, pe nume Zenaida, si care este bucatica rupta din tatal ei.
Alaturi de cei doi miri, la starea civila au mai fost doar nasii lor, Aura si Daniel Rafte din Constanța. Cuplul de nasi a fost o prezenta atragatoare, alaturi de Adelina si Virgil. Cei doi sunt dezvoltatori imobiliari cunoscuti pe litoralul romanesc.

In ziua cununiei sale civile, Adelina Pestritut a optat pentru o rochie galben aprins. Tinuta ei a fost simpla si de bun gust. La rochie a asortat buchetul de mireasa si sandalele nude. Mirele a aparut intr-o tinuta casual, formata din jeansi si camasa alba, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

 

Publicat: 14 Jul. 2019, 16:16 News 3
Pe aceeași temă