Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani, a terminat facultate la Londra si si-a deschis deja prima afacere! La 16 ani castiga 4.000 de euro pe vara!

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:15 Vedete

Fiul fostului primar al Constantei nu mai arata deloc asa cum il stiai. Raducu s-a maturizat mult si s-a apucat de afaceri.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani si a intrat in afaceri. Raducu Mazare a fost unul dintre copiii care au crescut in lumina reflectoarelor dar care totusi nu a fost niciodata rasfatat prea mult de parintii sai. Acum, de cand tatal sau este plecat in Madagascar si stabilit acolo pe termen nedefinit, Raducu Mazare deja a devenit un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

Si-a terminat facultatea la Londra si deja si-a deschis prima afacere in Romania. Lectiile pe care le-a primit de la tatal sau in copilarie si adolescenta l-au ajutat foarte mult sa nu ajunga un baiat de bani gata si sa munceasca pentru bani. Fostul primar al Constantei, Radu Mazare l-a invatat incat de mic pe fiul sau sa fie responsabil cu banii si ca trebuie sa munceasca pentru ei.

„Mai exigent tot timpul a fost tatal meu pentru ca el a facut o scoala militara si atunci cred ca a dorit sa impregneze acest mod de viata si asupra mea. Tin minte ca aveam 16 ani si a aflat tata ca am fost intr-un club de noapte si ca la 4 dimineata beam shot-uri cu mai multi prieteni. De a doua zi mi-a zis ca vrea sa ma vada pe lac in fiecare dimineta sa ma antrenez cu baietii de la lotul olimpic de la caiac.

Tatal meu mi-a spus asa la 16 ani: „pe banii tai faci ce vrei”. Atunci la 16 ani am inceput cu un prieten sa administrez un bar dintr-un parc acvatic din Constanta. Din barul asta am castigat 4.000 de euro intr-o vara, cu banii aia mi-am luat un ATV”, a povestit Radu Mazare Junior intr-un interviu la Antena 1, acordat Vicai Blochina.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă