Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani, a terminat facultate la Londra si si-a deschis deja prima afacere! La 16 ani castiga 4.000 de euro pe vara!

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:15 Vedete

Fiul fostului primar al Constantei nu mai arata deloc asa cum il stiai. Raducu s-a maturizat mult si s-a apucat de afaceri.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani si a intrat in afaceri. Raducu Mazare a fost unul dintre copiii care au crescut in lumina reflectoarelor dar care totusi nu a fost niciodata rasfatat prea mult de parintii sai. Acum, de cand tatal sau este plecat in Madagascar si stabilit acolo pe termen nedefinit, Raducu Mazare deja a devenit un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

Si-a terminat facultatea la Londra si deja si-a deschis prima afacere in Romania. Lectiile pe care le-a primit de la tatal sau in copilarie si adolescenta l-au ajutat foarte mult sa nu ajunga un baiat de bani gata si sa munceasca pentru bani. Fostul primar al Constantei, Radu Mazare l-a invatat incat de mic pe fiul sau sa fie responsabil cu banii si ca trebuie sa munceasca pentru ei.

„Mai exigent tot timpul a fost tatal meu pentru ca el a facut o scoala militara si atunci cred ca a dorit sa impregneze acest mod de viata si asupra mea. Tin minte ca aveam 16 ani si a aflat tata ca am fost intr-un club de noapte si ca la 4 dimineata beam shot-uri cu mai multi prieteni. De a doua zi mi-a zis ca vrea sa ma vada pe lac in fiecare dimineta sa ma antrenez cu baietii de la lotul olimpic de la caiac.

Tatal meu mi-a spus asa la 16 ani: „pe banii tai faci ce vrei”. Atunci la 16 ani am inceput cu un prieten sa administrez un bar dintr-un parc acvatic din Constanta. Din barul asta am castigat 4.000 de euro intr-o vara, cu banii aia mi-am luat un ATV”, a povestit Radu Mazare Junior intr-un interviu la Antena 1, acordat Vicai Blochina.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau

„Am ajuns la concluzia ca este mai benefic pentru mine sa merg la facultate in alta tara, asa am ales sa studiez afaceri internationale in Anglia, la Londra. In primul semestru am studiat si limba engleza, dar ulterior am renuntat pentru ca era foarte grea. Cand m-am dus la tata sa-i cer un buget de cati bani aveam nevoie pentru facultate, mi-a zis sa-i justific fiecare suma, asa ca am inceput sa trec pe foaie toate cheltuielile pe care le anticipam. Voiam sa ies de 4 ori pe luna la pub, 20 de lire o iesire, calculasem exact si cat ma costa mancarea, tot” ,a mai declarat el.

„Am fost in peste 40 de tari pana acum. Am fost in general tari in care puteam sa face sporturi acvatice ca astea sunt sporturile principale ale familiei noastre. Noi mergeam cu smeiele dupa noi, nu mergeam in resorturi de 5 stele sau nu zburam la business niciodata. In vacante ne placea sa avem un contact cat mai direct cu localnicii si sa vedem stilul lor de viata” si-a amintit el despre calatoriile pe care le avea cu familia lui.

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă