Robert De Niro a divortat de sotia sa, la 75 de ani! Erau casatoriti de mai bine de 20 de ani, iar ea avea 63 de ani! Motivul divortului?!

Publicat: 21 Nov. 2018, 10:14 Vedete

Actorul si-a mai dorit si in trecut sa divorteze de sotia sa, dar a revenit asupra deiciziei.

Robert De Niro a divortat de sotia sa la 75 de ani! Erau casatoriti de 20 de ani. Actorul traieste o viata de film si in afara platourilor de filmare. In varsta de 75 de ani, vedeta tocmai a anuntat ca divorteaza.

Robert De Niro si sotia lui, Grace Hightower, au fost casatoriti timp de 20 de ani si au impreuna 2 copii, unul de 20 de ani si o fetita de doar 6 ani. Cuplul a avut intotdeauna probleme, dar a reusit sa le depaseasca fara sa divorteze.

In 1999 cei doi s-au separat pentru o lunga perioada de timp, dar nu au finalizat niciodata divortul. Apoi scanteia s-a reaprins intre ei, iar in 2004 si-au reinnoit juramintele. Acum despartirea pare sa fie finala, dat fiind faptul ca cei doi nu mai locuiesc deja impreuna de mai bine de cateva saptamani. Prima despartire a lor a fost la doar 2 ani de la casatorie, dar divortul nu s-a finalizat.

Robert De Niro si sotia lui au tinut intotdeuna secreta viata lor de familie si rareori au vorbit despre ei doi ca si cuplu. Singurele lor aparitii impreuna erau pe covorul rosu, atunci cand Grace il insotea pe De Niro la una dintre lansarile oficiale ale filmelor in care juca.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Nov. 2018, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă