Robert De Niro a divortat de sotia sa, la 75 de ani! Erau casatoriti de mai bine de 20 de ani, iar ea avea 63 de ani! Motivul divortului?!

Publicat: 21 Nov. 2018, 10:14 Vedete

Actorul si-a mai dorit si in trecut sa divorteze de sotia sa, dar a revenit asupra deiciziei.

Robert De Niro a divortat de sotia sa la 75 de ani! Erau casatoriti de 20 de ani. Actorul traieste o viata de film si in afara platourilor de filmare. In varsta de 75 de ani, vedeta tocmai a anuntat ca divorteaza.

Robert De Niro si sotia lui, Grace Hightower, au fost casatoriti timp de 20 de ani si au impreuna 2 copii, unul de 20 de ani si o fetita de doar 6 ani. Cuplul a avut intotdeauna probleme, dar a reusit sa le depaseasca fara sa divorteze.

In 1999 cei doi s-au separat pentru o lunga perioada de timp, dar nu au finalizat niciodata divortul. Apoi scanteia s-a reaprins intre ei, iar in 2004 si-au reinnoit juramintele. Acum despartirea pare sa fie finala, dat fiind faptul ca cei doi nu mai locuiesc deja impreuna de mai bine de cateva saptamani. Prima despartire a lor a fost la doar 2 ani de la casatorie, dar divortul nu s-a finalizat.

Robert De Niro si sotia lui au tinut intotdeuna secreta viata lor de familie si rareori au vorbit despre ei doi ca si cuplu. Singurele lor aparitii impreuna erau pe covorul rosu, atunci cand Grace il insotea pe De Niro la una dintre lansarile oficiale ale filmelor in care juca.

Robert De Niro a divortat de sotia sa la 75 de ani! Erau casatoriti de 20 de ani

Singura ocazie in care Robert De Niro si Grace au vorbit despre viata lor intima a fost cand au povestit ca fiul lor de 20 de ani are autism si ca sunt ferm convinsi ca s-a intamplat asta dupa ce l-au vaccinat in copilarie.

Cei doi au dus o intreaga campanie de constientizare a faptului ca anumiti copii sunt susceptibili de diverse afectiuni si nu ar trebui sa li se administreze toate vaccinurile fara analize facute inainte.

Robert De Niro a mai fost casatorit cu actrita Diahnne Abbott intre 1967 si 1988. In 2014 actorul a oferit un interviu in care a vorbit si despre casnicie iar declaratiile lui au fost destul de controversate la momentul respectiv: „Singurul sfat pe care il pot da oamenilor care se casatoresc este sa nu aiba copii pentru ca, atunci cand se vor desparti, lucrurile devin foarte complicate”.

Publicat: 21 Nov. 2018, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă