Cristina Siscanu plange incontinuu. Ce a patit de nu se poate stapani

Publicat: 20 Nov. 2018, 17:39 Vedete

Cristina Siscanu a recunoscut ca deseori plange in tot felul de locuri, neputand sa se abtina, iar asta datorita fetitei sale.

Jurnalista a facut o dezvaluire personala, si anume ca deseori o buseste plansul,, chiar si in locuri ciudate precum semafoarele. Totul din cauza ca o apuca dorul de fiica sa.

Chiar daca trec doar 3-4 ore de cand nu si-a mai vazut fiica, Cristinei i se face un dor teribil de aceasta, dovedind ca este o mama extrem de devotata pentru Petra.

„Oare sunt o mamă exagerată? Mă gândeam că mâine e luni și o să îmi fie dor de ea când o să merg să îmi fac tot felul de treburi. V-am mărturisit că plâng pe la semafoare că mi-e dor de ea când sunt în oraș?

Cristina Siscanu plange incontinuu

Cristina Siscanu plange incontinuu. Ce a patit de nu se poate stapani

Când lipsesc de acasă – și asta se întâmplă așa, câteva ore: 3-5, maximum 6 ore s-a întâmplat să lipsesc de acasă – o pun pe mama să îmi trimită nu știu câte poze să văd ce face” a spus Cristina Siscanu pe retelele de socializare.

Cristina Siscanu este sotia lui Madalin Ionescu de multi ani si au impreuna o fetita pe nume Petra. Este ce-a dea doua casnicie a lui Madalin Ionescu, acesta fiind casatorit in trecut cu Mihaela, timp de 14 ani, alaturi de care are 2 copii, Stefania si Filip.

Publicat: 20 Nov. 2018, 17:39 Vedete
Pe aceeași temă