Ce uraste Meghan Markle la Printul Harry! Efectiv o scoate din minti

Publicat: 20 Nov. 2018, 18:26 Vedete

Ca orice alta casnicie, si aceasta are suisuri si coborasuri, chiar daca vorbim despre o casnicie regala. Asta nu ii scuteste de conflicte.

Printul Harry si Meghan Markle sunt casatoriti de 6 luni, in luna mai avand loc nunta de poveste oficializata in capela St. George a castelului Windsor.

Insa in astea 6 luni, Meghan Markle pare de-a dreptul enervata pe o manie de-a Prinului Harry, dare deseori o scoate din minti si nu si-o poate explica.

Chiar Printul Harry este cel care a recunoscut, in cadrul unui interviu televizat, ca Meghan nu suporta deloc o manie de-a lui, mostenita de la tatal sau, Printul Charles.

Ce uraste Meghan Markle la Printul Harry!

Ce uraste Meghan Markle la Printul Harry! Efectiv o scoate din minti

Se pare ca Printul Harry are o obsesie cu lumina din casa. Mai precis, stinge lumina peste tot, de aceea in casa celor 2 insuratei este mai tot timpul intuneric.

Si nu credem ca se zgarceste la plata curentului, ca doar au de unde. Pur si simplu este asemenea unui tic nervos, facut involuntar. Insa pe Meghan o dispera.

„Tatal meu e obsedat sa stinga luminile ?i acum am mo?tenit eu aceasta manie. E o nebunie, pentru ca so?ia mea ma întreaba încontinuu de ce fac acest lucru, ca totul este foarte întunecat”, a spus Printul Harry in documentarul Prince, Son and Heir: Charles at 70”, de la BBC.

Publicat: 20 Nov. 2018, 18:26 Vedete
Pe aceeași temă