Doliu pentru Ovidiu Hategan! A izbucnit in lacrimi pe teren la auzul vestii ca mama sa a murit VIDEO

Publicat: 20 Nov. 2018, 16:21 News 3

Arbitrul Ovidiu Hategan trece prin clipe greu de imaginat. Acesta este devastat de faptul ca mama sa a trecut in nefiinta, lasandu-i un gol in suflet.

A primit trista veste chiar pe teren, in timp ce arbitra meciul dintre Olanda si Germania, din National League, care s-a termin la egalitate, scor 2-2.

Jurnalistii au prins cadre cu Ovidiu Hategan cand acesta a izbucnit in lacrimi la aflarea decesului. Vestea aprimit-o in pauza partidei iar la finalul olandezul Virgil van Dijk l-a consolat, imbratisandu-l si spunandu-i ca ii pare rau.

Doliu pentru Ovidiu Hategan

Doliu pentru ovidiu Hategan! A izbucnit in lacrimi pe teren la auzul vestii ca mama sa a murit

Virgil van Dijk a observat ca Hategan avea lacrimi in ochi si dupa ce a vrut sa dea mana cu el, i-a spus ceva la ureche. Van Dijk a spus pentru Fox Sport ce i-a marturisit Hategan la sfarsitul meciului.

“Mi-a spus ca mama lui a murit recent. S-a lăsat copleșit de emoții și a început să plângă. L-am consolat și i-am spus că a arbitrat foarte bine. Este puțin, dar sper că l-a ajutat”, a povestit Van Dijk, conform sport.ro.

Din cauza unor probleme grave de sanatate, mama lui Hategan era internata in spital, urmand ca restul familiei sa-l tina informat cu privire la starea acesteia de sanatate.

Publicat: 20 Nov. 2018, 16:21 News 3
Pe aceeași temă