Ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre? Au trecut aproape cinci luni de când nu a mai făcut amor cu soția lui

Publicat: 07 nov. 2019, 09:57 Autor: Simona News 3
Ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre? Au trecut aproape cinci luni de când nu a mai făcut amor cu soția lui

Radu Mazăre s-a însurat în pușcărie în iulie, dar încă nu a apucat nici până acum să se bucure de noaptea nunții.

Ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre? Adevăratul motiv pentru care nu a reușit să consume noaptea nunții la pușcărie chiar după patru luni și jumătate de la cununia cu Roxana.

La data de 10 iulie, Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova, unde fostul edil al Constanței este închis după ce a fost predat de autoritățile din Madagascar.

Ce s-a întâmplat cu Radu Mazăre?

Ceremonia a fost una restrânsă, doar cu membrii familiei și chiar dacă cununia este un motiv de bucurie, indiferent în ce circumstanțe s-ar realiza ea, în libertate sau în arest, în cazul acesta, starea de spirit a proapeților însurăței a fost una sumbră.

Astfel că la două ore după ce i-a spus ”Da” lui Mazăre în fața Ofițerului Stării Civile, Roxana a plecat supărată pe poarta pușcăriei și a refuzat să dea detalii.

Au apărut discuții potrivit cărora Roxana și Radu Mazăre s-ar fi certat în închisoare, după care femeia a luat decizia să plece spre casă. Ea nu a confirmat conflictul, în schimb a avut o altă variantă, suținută de apropiați.

”Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, ar fi spus tânăra, care a explicat că nu va exista ndeloc noaptea nunții în camera specială ”rezervată”

„Mazăre este anchetat în alt dosar și din acest motiv, nu are dreptul să se bucure, la fel că alți deținuți, de cameră conjugală. Cum lucrurile au fost stricte în cazul sau și nu s-a ajuns la niciun fel de concesie, ex-edilul a fost nevoit să respecte regulile și să le accepte”, au spus surse de la fața locului, potrivit WOWbiz.

Publicat: 07 nov. 2019, 09:57 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×