Felicitări de nuntă. Urări frumoase pentru căsătorie

Publicat: 06 Nov. 2019, 22:51 Life
Felicitări de nuntă. Urări frumoase pentru căsătorie

Cele mai frumoase felicitări de nuntă sunt cele care vin din inimă. Dar pentru că nu întotdeauna inspirația este de partea ta, iată câteva dintre cele mai apreciate urări de căsătorie

Felicitari de nunta. Foto mire si mireasa imbratisati
Cele mai frumoase felicitari de nunta pentru mire si mireasa

Pentru atunci când vrei să rostești sau să trimiți cele mai frumoase felicitări de nuntă, urări frumoase pentru căsătorie și nu ai chiar cea mai mare inspirație, îți propunem unele dintre cele mai frumoase mesaje pentru miri.

Felicitări de nuntă pentru mire și mireasă

Pe lângă mesajele de dragoste pe care mirele și mireasa și le fac unul altuia în ziua nunții, și felicitările de nuntă primite de la prieteni și familie îi vor bucura nespus.

“Cu sinceritate va mărturisesc că mi-ați redat speranța. M-ați făcut să cred din nou că dragostea adevărată există și mi-ați arătat ce înseamnă artă de a iubi. Casă de piatră!”

“Sper că din această zi la care abia îndrăzneați să visați și care s-a transformat în realitate, nimic nu va mai despărți viețile care s-au unit, formând un singur suflet! Felicitări pentru nuntă!”

“Va veni vremea când veți întâmpina dificultăți în viață. Atunci când vor apărea acestea, amintiți-va de iubirea care v-a adus în față altarului în această zi memorabilă. Casă de piatră!”

Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care v-ați unit destinele și să nu uitați de promisiunile care v-au apropiat unul de celălalt! Casă de piatră!

“Va doresc o căsnicie fericită presărată cu loialitate, respect și multă iubire!”

“Va așteaptă un drum lung cu împliniri și dezamăgiri, cu frământări și bucurii, dar peste toate veți trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casă de piatră!”

“Cu fiecare an care se scurge, îmi doresc că relația voastră să devină mai puternică, mai frumoasă, mai bună, iar căsnicia voastră să fie un adevărat reper spiritual pentru ceilalți. Casă de piatră!”

“Am găsit în relația voastră o sursă de inspirație care mi-a deschis inimă spre iubire. De aceea, va mulțumesc! Casă de piatră!”

“Nunta voastră deschide calea spre un nou început care trebuie sărbătorit din plin. Bucurați-va de fiecare clipă pe care o veți petrece împreună începând cu această zi! Casă de piatră!”

“Fie că puritatea dragostei să va însoțească pe tot parcusul vieții și să va aducă pacea sufletească de care aveți nevoie. Casă de piatră!”

Citește și: Mesaje de La multi ani! pentru cei dragi. Cele mai frumoase urări

Felicitări de nuntă. Urări de nuntă haioase

Socrate era de părere că dacă îți iei o soție bună, o să devii fericit, dacă îți iei una rea, atunci o să devii filosof. Postură de filosof parcă nu te prinde, așa că îți doresc să fii fericit să nu cumva să fie Socrate dezamăgit că a intuit greșit!

Ține minte un sfat de la un prieten: pentru a-ți aminti când e ziua soției tale sau ziua aniversării voastre este de ajuns să o uiți o data! Dar mai bine îți urezi să ai o memorie bună și…casă de piatră!

Acum există un mod mult mai rapid de a transfera bani dintr-o parte în altă, se numește căsătorie”. Glumesc, să aveți parte de o viață fericită în doi, de mulți bani și de o casă de…piatră!

Prietene, nu uită! Cele mai importante trei cuvinte într-un mariaj sunt: Spăl eu vasele!”. Așa că îți urez spor la treabă în casă de piatră!

Ca bărbat însurat, nu contează de câte ori îți schimbi jobul, căci oricum vei sfârși prin a avea același șef: nevastă!

Atunci când vei veni la mine și îmi vei spune că n-ai mai vorbit cu nevastă de ceva vreme, voi ști că n-ai îndrăznit s-o întrerupi și că ai venit să-mi dai dreptate! Glumesc, va doresc viață lungă împreună și casă de piatră!

Intuiția este o calitate a femeii care o ajută să-și contrazică bărbatul înainte că acesta să apuce să deschidă gură și se dezvoltă după căsătorie. Pregătește-te dragă mea, căci abia acum începi să te comporți că o femeie adevărată!

Să știi că soțul este ca vinul, devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea timpului. Așa că nu dispera, dar nici nu-l închide în pivniță!

Secretul unei casnicii fericite rămâne un secret! Dar dacă voi îl aflați totuși, poate mi-l șoptiți și mie! Casă de piatră!

Nu uitați, căsătoria este ca mersul la doctor. Este mai bine să o faci din timp și să nu-ți pâră rău, decât să-ți pâră rău pentru că n-ai făcut-o! Și dacă tot am adus vorba de doctori, să nu avem nevoie de ei decât atunci când se va mari familia! Până atunci, casă de piatră!

Citește și: Felicitari zi de nastere pentru femei. Unele dintre cele mai frumoase urari pentru femeile dragi din viata voastra

Felicitări de nuntă.Urări de nuntă de la nași

Fie că dragostea voastră să devină mai puternică pe măsură ce înaintați pe drumul vieții!

Nimic nu poate fi mai bun decât să începi o nouă familie. Să o apreciezi și să o onorezi întreagă viață. Felicitări pentru căsătorie!

Să iubești nu e nimic. Să fii iubit e ceva. Însă să iubești și să fii iubit înseamnă totul. Multă fericire și iubire noilor însurăței! La mulți ani fericiți împreună!

Mulțumesc că mi-ați dat ocazia de va fi alături într-o zi așa de importantă!

În cea mai frumoasă zi din viața voastră, noi va suntem alături fizic, dar mai ales cu inimă. Să va iubiți mereu că în această zi minunată și să aveți o viață plină de fericire și împliniri împreună! Casă de piatră!

V-ați bucurat de iubirea familiei voastre până să va întâlniți unul pe altul, iar acum va bucurați de iubirea ce v-o împărtășiți reciproc. Fie că fericirea să va între în casă și în suflete și să nu uitați niciodată de iubirea pe care v-o purtați. Casă de piatră și la mulți ani!

Vezi și: Felicitari aniversare. Urari si felicitari de ziua de nastere inedite, haioase si pentru intreaga familie!

Publicat: 06 Nov. 2019, 22:51 Life
Pe aceeași temă