Mesaje de La multi ani! pentru cei dragi. Cele mai frumoase urări

Publicat: 16 Oct. 2019, 17:23 Life
Mesaje de La multi ani! pentru cei dragi. Cele mai frumoase urări

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru iubit și iubită, pentru frate, soră sau mamă, pentru soț sau soție. Iată o selecție de urări inspirate pentru cei dragi

Mesaje de la multi ani. Foto baloane si lumanari
Mesaje si felicitari de la multi ani pentru cei dragi

Mesaje de La mulți ani pentru cei dragi. De multe ori ne dorim cele mai frumoase urări de La mulți ani pentru persoanele iubite, însă nu întotdeauna avem inspirație pentru a le transmite gîndurile și aprecierea noastră. Iată o selecție a celor mai inspirate mesaje de La multi ani pentru cei apropiați:

Mesaje de La multi ani pentru sora

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru soră:

Când sunt cu tine, visurile se aprind din nou. Mereu le dai aripi cu inocență și speranța copilului pe care îl știam cândva. La mulți ani, dragă surioară!

Draga mea, îți doresc că începând cu această zi specială iubirea să te călăuzească în viață așa cum dragostea ta pentru mine m-a însoțit în tot acest timp. La mulți ani!

La fiecare pas descoperi o minune; am aflat acest lucru trăind alături de tine. Îți voi fi mereu recunoscătoare pentru miracolul iubirii pe care l-ai împărtășit cu mine. La mulți ani!

Mereu îmi amintesc de tine cu drag, de toată dragostea și bunătatea ta față de mine. Amintirile pe care mi le-ai oferit nu se vor rispisi niciodată din sufletul meu. Te iubesc, surioară!

Poate că nu ți-am arătat cât de mult insemni pentru mine. De ziua ta însă îmi voi da toată silința să îți ofer dragostea pe care o meriți. La mulți ani!

Precum stelele, răspândești lumina; precum florile, presari bucurie și frumusețe în inimile noastre. Te iubim, dragă soră!

Ne așteaptă un drum greu dar și clipe frumoase, pline de speranța și iubirea pe care am citit-o în ochii tăi încă de când eram copii. Am încredere în ține, în noi; împreună vom trece peste orice. Te iubesc, dragă mea!

Lumina stelelor pălește pe lângă strălucirea ta, dragă mea soră. Ți-ai făcut aripi din frumusețea sufletului tău. Odată cu trecerea anilor drumul tău în zbor să te ducă cât mai departe în viață. La mulți ani!

Mesaje de La multi ani pentru iubit și soț

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru iubit și soț:

Să mă îndrăgostesc de tine a fost ușor! Să te iubesc este și mai ușor, iar să îți doresc toată fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decât să respir. La Mulți Ani!

La mulți ani, iubitul meu! Ești tot ce mi-am dorit și vreau să știi că te iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Îți doresc să ai o zi minunată, iar dacă nu va părea așa, mă voi ocupa personal de acest lucru. La Mulți Ani!

La Mulți Ani, cel mai bun iubit! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să transforme povestea noastră în cea mai frumoasă relație din lume. Te iubesc și îți doresc o zi minunată!

Ești precum soarele în viața mea, mă învălui mereu cu fericire, dragoste, îmi dai putere și inspirație! Mă faci mereu să zâmbesc și să te iubesc mai mult pe zi ce trece! La Mulți Ani, scumpul meu!

Brațele tale sunt precum casa mea, locul în care îmi găsesc liniștea sufletească și puterea. Tu mă completezi! La Mulți Ani, dragul meu iubit!

De la primul zâmbet m-ai cucerit, iar acum inima mea bate doar pentru tine! La Mulți Ani, dragostea mea! Îți doresc să fii mereu fericit și cu zâmbetul pe buze! Te iubesc și nu îmi pot imagina viața fără tine. De ziua ta îți doresc să fii la fel de fericit precum mă faci pe mine să fiu.

La Mulți Ani, sufletul meu pereche! Sunt cea mai norocoasă femeie din lume pentru că te am alături. Îți mulțumesc pentru sprijinul necondiționat! La Mulți Ani, dragul meu! Iubitul meu, îți doresc toată fericirea din lumea, toată dragostea de pe pământ și tot norocul din univers! La Mulți Ani!

Iubitule, nu pot decât să îți doresc multă fericire, noroc și sănătate! Dragoste, îți ofer eu. La Mulți Ani!

Citește și: Felicitari zi de nastere pentru femei. Unele dintre cele mai frumoase urari pentru femeile dragi din viata voastra

Mesaje de La multi ani pentru soție și iubită

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentri soție și iubită:

Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversari vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La Mulți Ani, frumoasa mea soție!

Draga mea soție, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire! La Mulți Ani!

La Mulți Ani, draga soție, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La Mulți Ani frumoși, draga mea!

La Mulți Ani, iubita mea îți urează soțul tău pe care ai reușit să-l faci atât de fericit. Îți mulțumesc pentru iubirea și grija ta. Ești cea mai scumpă soție și mamă din lume, ești neprețuită. Cu iubire nemărginită, al tău soț!

Soția mea, să nu te schimbi niciodată! Să rămâi aceeași persoană bună și iubitoare. Sunt foarte norocos că exiști în viața mea! Îți mulțumesc pentru tot și îți doresc un călduros La Mulți Ani!

Ești cea mai puternică și înțeleaptă femeie pe care o cunosc. Fie ca dorințele tale să devină realitate. Să fii sănătoasă și să te bucuri în fiecare zi de tot ce ai. La Mulți Ani!

Ziua de astăzi este o zi specială pentru noi, cei care ținem la tine. Suntem foarte norocoși că faci parte din viața noastră. La Mulți Ani frumoși și fericiți!

Soția mea, îți doresc o zi încărcată de fericire și iubire. La Mulți ani și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente în viață! Îți doresc ca astăzi să ți se întoarcă toată bucuria pe care ai răspândit-o printre noi până acum. O zi minunată și plină de zâmbete.

La Mulți Ani! Sănătate din belșug, iubire din plin, pace și liniște alături de cei dragi nouă. La Mulți Ani, frumoasa mea soție! Să ai o zi minunată! Să fii înconjurată de oameni minunați ca tine și să te bucuri de tot ce este mai frumos. La Mulți ani!

Citește și: Mesaje de dragoste scurte. Cele mai inspirate texte

Mesaje de La multi ani pentru mama

Cele mai frumoase mesaje de La mulți ani pentru mama:

Mamă, îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, pentru răbdarea fără margini, pentru căldură ta uimitoare și pentru sprijinul pe care mi-l acorzi fără limite. Ești un înger pentru mine. La mulți ani!

Ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grijă ta sunt nesfârșite. Știi să insufli încredere în oameni și să le dai curaj atunci când au nevoie. La mulți ani, dragă mea mamă, și fie mulți ani de fericire să se aștearnă înaintea ta.

Mamă, ai o inimă mare și iubitoare. Meriți tot ce este mai bun pe lume. Îți doresc să ai parte de iubire, fericire, zâmbete, bucurie și să nu încetezi niciodată să privești lumea cu uimire și admirație. La mulți ani!

Dragă mea mamă, să știi că nu contează cât de departe sunt de ține. O parte din inimă mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casă noastră. La mulți ani!

Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită. Am înțeles și am realizat atât de multe lucruri în viața datorită ție, mama! La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

Ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, mama!

Mesaje de La multi ani pentru tata

Cele mai frumoase mesaje de La Multi ani pentru tata:

La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit.

Pentru cel mai bun tată din lume, cele mai sincere urări de bine, cu multă sănătate și noroc! La Mulți Ani, tata!

Să îmbătrânești cu grație! Să albești cu grație, căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului! La Mulți Ani, tata!

Adoratul meu tătic, deși anii au trecut, pentru mine rămâi tânăr și plin de veselie ca atunci când eram copil. E ziua ta de naștere, încă o floare adaugi în buchetul vieții tale. Să ai parte de bucurii, zâmbete și multă iubire, dar mai presus de toate, să fii sănătos! La Mulți Ani, tata!

Cu ani în urmă, Dumnezeu a hotărât să mă trimită în brațele unui înger care să mă iubească și să mă vegheze, indiferent de vârsta lui, indiferent de vârsta mea! La Mulți Ani, îngerul meu!

La Mulți Ani, tata! Ești minunat, pentru că ești al meu. Modelul meu de om adevărat și bun, de om vesel și iubit de alți oameni.

Ești minunat și tânăr pentru veșnicie. La Mulți Ani, taticul meu!

Mesaje de La mulți ani pentru copii

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru copii:

Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!

La Mulți Ani, copil drag! Mami și tati te iubesc enorm și îți mulțumesc că ne-ai ales să fim părinții tăi! Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc!

La mulţi ani, fiule/fata mea! Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!

La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te copleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele sa ți se îndeplinească! Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie!

La Mulți Ani! Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine.

La mulți ani, copilul meu! La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Citește și: Mesaje si felicitari de 1 iunie. Ce urari sa ii transmiti copilului

Mesaje de La multi ani pentru cea mai bună prietenă

Cele mai frumoase mesaje de La multi pentru prietenă:

Aniversările sunt un nou început și un moment ideal că să faci primul pas pentru a-ți îndeplini visurile. Pornește la drum cu încredere și curaj, pentru că ești o persoană extraordinară și meriți tot ce este mai bun în viață. Fie că toate zilele tale să fie la fel de uimitoare ca tine!

E imposibil că bucuria acestei zile să fie la fel de mare precum bucuria pe care mi-o faci fiind prietenă mea. Dar sper să fie aproape la fel de mare. La mulți ani!

Îți mulțumesc că mi-ai auzit mereu vorbele pe care nu am reușit să le spun și pentru că mi-ai înțeles gândurile pe care nimeni nu le-a putut citi. La mulți ani, prietena mea perfectă!

Mesaje de La multi ani frumoase și scurte

Zilele noastre de naștere sunt penele din uriașa aripă a timpului. ”  -Jean Paul Richter

„Cu cât îți prețuiești mai mult viață și cu cât apreciezi mai multe dintre lucrurile care ți se întâmplă, cu atât mai multe vei avea de prețuit și de apreciat în viață.”  – Oprah Winfrey

„De astăzi, viață ta este luminată de încă o flacără a înțelepciunii și înțelegerii. Fie că această să-ți dea puterea să luminezi întreagă lume. La aniversarea zilei tale de naștere, îți urez bucurie și fericire.”  – Debasish Mridha

Mesaje de La multi ani pentru frate

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru frate:

De ziua ta, prietenii tău îți urează multe lucruri, dar eu nu-ți urez decât două: niciodată să nu suferi și întotdeauna să fii fericit!

Știi ce cred eu? Cred că ești cel mai bun frate din lume. Și am dreptate, pentru că ești un prieten minunat și un bun învățător și îți mulțumesc pentru asta. La mulți ani!

Frații se primesc pur și simplu, iar prietenii adevărați se găsesc greu. De aceea, un frate care îți este cel mai bun prieten este o adevărată comoară. Iar eu sunt cel mai bogat om. La mulți ani!

Se spune că îți poți alege prietenii, dar că nu îți poți alege familia. Trebuie să-ți mărturisesc ceva. Dacă nu ai fi fost fratele meu, te-aș fi ales să-mi fii prieten într-o secundă! Pentru mine e cu adevărat un noroc să am un frate că ține. La mulți ani!

Mesaje de La multi ani pentru cumnată

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani pentru cumnată:

Cumnată, îți doresc că de ziua ta, soarele pe loc să stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire, la mulți ani cu fericire și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească. La mulți ani dragă cumnata!

La mulți ani frumoși dragă cumnata! La mulți ani, dragă cumnata, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta.

Cumnata doresc că ceea ce e frumos în visele tale să devină realitateCumnata doresc că ceea ce e frumos în visele tale să devină realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! La mulți dragă cumnata!

Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La mulți ani cumnata Un zâmbet are puterea de a îndreptă totul și de a umple totul de lumina. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La mulți ani cumnata!

Dragă cumnata îți doresc că viață taDraga cumnata îți doresc că viață ta să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă că zâmbetul tău și liniștită că marea când nu adie vântul! La mulți ani cumnata!

La mulți ani cumnata, sănătate, iubireLa mulți ani cumnata, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.

Citește și: Mesaje de iubire și dor. Declarații superbe de iubire

Publicat: 16 Oct. 2019, 17:23 Life
Pe aceeași temă