Mesaje de iubire și dor. Declarații superbe de iubire

Publicat: 23 sept. 2019, 09:42 Autor: alina.serea Life
Mesaje de iubire și dor. Declarații superbe de iubire

Mesaje de iubire și dor îi poți trimite persoanei iubite atunci când este departe, dar o poți surprinde și în oricare altă zi cu o minunată declarație de dragoste, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze și bucuria în suflet. Iată cele mai frumoase mesaje de dragoste și dor

Mesaje de iubire și dor. Cuplu în natură
Mesaje de iubire și dor. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru persoana dragă

Mesaje de iubire și dor. Declarații scurte de dragoste

Mesaje de dragoste scurte  sunt potrivite oricând vrei să-i transmiți gândurile tale persoanei dragi. Iată cele mai frumoase mesaje de iubire și dor:

„Oare ție îți este dor de mine? Pentru că mie îmi este… și încă cât.”

„Dacă îmi este dor de tine? În fiecare clipă.”

”Tu ești visul meu. Unicul meu vis. Aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU să devenim un singur suflet”

“Cand îmi șopteai la ureche, de fapt ai șoptit inimii mele. Nu mi-ai sărutat buzele, ci sufletul. Mi-e dor de zâmbetul tău cald. Te vreau aproape!”

”Mi-e dor de privirea ta, de zâmbetul tău cald, de glasul tău, de tot ce-ți aparține! Abia aștept să te revăd!”

”Îmi lipsesc nopțile lungi petrecute cu ține, certurile din nimic, mesajele de bună dimineață sau de noapte bună, vocea blândă și caldă. Ah, îmi e așa dor de ține. Tu erai zâmbetul meu!”

”Îmi lipsești la fiecare bătaie a inimii, la fiecare clipire, în fiecare secundă și în fiecare moment al zilei!”

Mesaje de dragoste și dor. Declarații de iubire

„Știu că fiecare oră care trece e un pas spre vindecarea dorului care-l port pentru tine. Mă doare acum că nu te pot vedea, că nu te pot avea, dar nu am altă soluție decât să suport și să aștept ca timpul să vindece tot. Până atunci… mi-e dor de tine, mi-e dor de noi.”

”Draga mea, tu ești dorința sufletului meu și aceasta dorință s-a îndeplinit în sfârșit. Eu sunt nespus de bucuros și fericit pentru aceasta. Eu sunt mulțumit soartei pentru un asemenea cadou. Tu ești perfectă în toate sensurile. Eu te iubesc la nebunie și aș vrea ca tu să fii întotdeauna cu mine. Ești cea mai frumoasă ființă pe Pământ și eu sunt cel mai norocos bărbat”

„Mi-e teamă de destinul persoanelor care ajung să se îndrăgostească în urma unui joc stupid. Dar și mai teamă îmi este de dorul care apare fără să fie dorit. Pentru că pe mine dorul ăsta mă doare și nu-mi mai lasă loc de fericire. Te vreau acum și nu te pot avea”

”Mi-aș dori să te trezești într-o dimineață și să te ia un dor, un dor care doare, să te ia dorul de mine. Să fiu singurul lucru la care te gândești,să îți amintești de mine și de vremurile bune. Să îți fie dor să mă strângi în brațe, să râzi cu mine, să mă ții de mână, să îți fie dor chiar și de degetele mele care îți pătrundeau prin păr. Și nu vreau asta că să te fac să suferi, vreau doar să înțelegi cum se simte dorul pe care eu mereu îl simț, vreau doar să înțelegi ce simț când îți spun că mi-e dor de ține, vreau doar să mă crezi, să crezi că mie chiar îmi e dor”

„Știu că povestea noastră nu e una cu final fericit și că ce avem este practic imposibil. Dar dorul care mă cuprinde este peste puterile mele. Aș vrea să nu-mi lipsească îmbrățișarea ta și nici să-mi doresc să te am aproape, aș vrea ca amintirea parfumului tău să nu mă răscolească și nici dorința cu care mă privești. Dar îmi lipsești enorm și, cât timp ești al meu și sunt a ta, o să aștept cu nerăbdare fiecare întâlnire.”

„Ce simt pentru tine este mai mult decât îmi este permis să simt și ce trăim, chiar și mai mult. Dar îmi place și știu că nu îmi doresc să renunț. Mă omoară, în schimb, dorul, dorul și dorința de a te avea mai mult decât te am, să mă pot bucura de prezența ta în orice moment îmi doresc, nu doar atunci când putem să ne furișăm în noapte.”

„Nu o să înțelegi niciodată dorul pe care îl lași atunci când mă lași să mă întorc la ale mele. Am o altă viață eu, știu, însă adrenalina, pasiunea și nebunia pe care le simt când suntem împreună este ce mă face să simt că trăiesc și tot ce îmi doresc în acest moment. Vreau să te revăd și să fim doar noi doi și nebunia noastră în liniștea nopții.”

Mesaje de iubire și dor pentru ea

”Ești ultimul surâs înainte de culcare și primul gând când mă trezesc dimineață. Mie dor de tine!”

“Privirea ta mă răscolește, vocea ta îmi mângâie sufletul, felul în care te miști mă face să îmi pierd controlul. Tu m-ai readus la viață și m-ai făcut să mă simț viu. De aceea nu pot trăi fără tine… Îmi lipsești atât de mult…”

”Draga mea, tu ești bucuria mea cea mai mare și lumina ochilor tăi este inspirația mea. Tu îmi dai speranță în fiecare zi și eu mă simt foarte fericit împreună cu tine. Vreau să rămâi mereu tot așa de frumoasă și duioasă. Vreau întotdeauna să-ți văd zâmbetul pe buze și am să fac tot posibilul pentru a menținea dispoziția ta pozitivă.”

“Vad lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume. Mi-e dor de tine!”

Mesaje de dragoste și dor pentru el

”Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu. Mie dor de tine!”

”Dragul meu, ești mai mult decât mi-aș putea dori vreodată! Te iubesc și sper să nu te pierd! Mie dor de tine!”

„Fiecare minut înseamnă o oră, fiecare oră înseamnă o zi și fiecare zi înseamnă un an. Atunci când nu sunt cu tine… Doar adierea caldă a sufletului tău mi-ar putea alina dorul de tine”

“Când tu ești departe nu simț decât o tristețe imensă care îmi sfâșie sufletul. Inima mea te cere și te vrea din nou. Mi-e dor de tine…”

Citește și: Mesaje de dragoste. Cele mai ingenioase si emotionante declaratii de iubire

Publicat: 23 sept. 2019, 09:42 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă