Cum fac amor femeile din Serbia! Dezvăluiri incredibile

Publicat: 07 dec. 2019, 09:43 Autor: Elena Life

Sexul în Serbia pare să fie diferit de ceea ce știm noi. Bărbaţii din Serbia par să fie mai mult interesaţi de mărime şi nu de actul sexual în sine, potrivit unui studiu realizat online, citat de Telegraph.rs. 

Acelaşi studiu arată că în medie un barbat sârb are aproximativ 9 partenere sexuale în viaţă, în timp ce femeile au 6 parteneri. Mai mult, sârbii preferă sexul de trei ori pe săptămână, iar locurile preferate sunt: în maşină, la baie sau în parc.

Psihoterapeutul Zoran Milivojevic a declarat că sârbii sunt buni povestitori de sex, chiar dacă de multe ori exagerează. Poziţiile preferate de ei sunt poziţia misionarului sau cea clasică. Psihoteraputul a mai spus că o partidă durează 14 minute, bărbaţii trec de multe ori peste preludiu, iar femeile mimează un orgasm fals.

Citește și: Cum fac amor turcoaicele. Sunt unice în lume. În ce constau practicile sexuale şocante

Sexologul Jovan Maric spune că sârbii sunt cunoscuţi ca fiind un popor „iubăreţ”. Bărbaţii sunt buni amanţi, iar femeile adoră preludiu. Bărbaţii sunt interesaţi de mărime şi nu de durata actului sexual. Atunci când vine vorba despre înşelat, sârbii trec uşor peste, iar divorţul este considerat încă ruşinos în această ţară.

Citește și: Cum făceau sex femeile în URSS. Practica șochează și acum!

Publicat: 07 dec. 2019, 09:43 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×