Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!

Publicat: 04 Jul. 2020, 11:35 Life

Potrivit studiilor, se pare că rusoaicele sunt unele dintre cele mai fierbinți amante din lume. Tot anumite studii spun că peste 50 la sută dintre rusoaice își încep viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.

În perioada sovietică, mai ales în anii 1980, cea mai mare provocare pentru sexul fără opreliști era lipsa de spațiu locativ și aglomerația de bărbați și femei în locuințe mici și înghesuite. Absența unor apartamente separate și viața la comun le-a schimbat rusoaicelor obiceiurile sexuale.

Potrivit unui sondaj realizat de sociologul Mark Popovsky în 1984, 87% dintre respondente au reclamat lipsa spațiului personal și nevoia de a „descurca” în aceste condiții. Este ușor de imaginat ce soluții de avarie au găsit rusoaicele înfierbântate: sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșilor (baia, liftul, anexele gospodărești) sau sexul pe ascuns și pe tăcute când ceilalți dorm.

Citeşte şi: Cum fac amor turcoaicele. Sunt unice în lume. În ce constau practicile sexuale şocante
Citeşte şi: Cum fac amor femeile din Serbia! Dezvăluiri incredibile

Potrivit studiilor, se pare că rusoaicele sunt unele dintre cele mai fierbinți amante din lume

Rusoaicele din păturile sărace au rămas fidele și acum tradiţiei sovietice: încep viaţa sexuală foarte devreme, o trăiesc intens şi se epuizează uneori chiar şi la 30 de ani.

Totodată, pe baza unei legi nescrise, societatea trece cu vederea atunci când femeia, fiind necăsătorită sau având bărbatul cam „obosit”, se poate bucura de libertatea de a alege un alt bărbat.

Cum fac amor femeile din Serbia! Dezvăluiri incredibile

Sexul în Serbia pare să fie diferit de ceea ce știm noi. Bărbaţii din Serbia par să fie mai mult interesaţi de mărime şi nu de actul sexual în sine, potrivit unui studiu realizat online, citat de Telegraph.rs. 

Acelaşi studiu arată că în medie un barbat sârb are aproximativ 9 partenere sexuale în viaţă, în timp ce femeile au 6 parteneri. Mai mult, sârbii preferă sexul de trei ori pe săptămână, iar locurile preferate sunt: în maşină, la baie sau în parc.

Psihoterapeutul Zoran Milivojevic a declarat că sârbii sunt buni povestitori de sex, chiar dacă de multe ori exagerează. Poziţiile preferate de ei sunt poziţia misionarului sau cea clasică. Psihoteraputul a mai spus că o partidă durează 14 minute, bărbaţii trec de multe ori peste preludiu, iar femeile mimează un orgasm fals.

 

Sursa foto: Pexels.com, Arhiva Ciao

Publicat: 04 Jul. 2020, 11:35 Life
Pe aceeași temă