Cine este, de fapt, Denise Rifai? Ce spune despre mutatul în Iordania: „Mă emoționez teribil”

Publicat: 27 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine este, de fapt, Denise Rifai? Prezentatoarea de la Kanal D face furori cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” încă de la debut. A fost foarte deschisă atunci când a venit vorba despre viața ei profesională, însă, în plan personal, a încercat să păstreze discreția.

Cine este, de fapt, Denise Rifai? În vârstă de 38 de ani, cu mamă româncă și tată iordanian, prezentatoarea a vorbit și despre Iordania, țară unde visează să aibă o casă, dar și despre culisele emisiunii ei de la Kanal D. Emisiunile sale de duminică seara nu sunt ”niște simple întrevederi, ci adevărate exerciții de sinceritate ale invitaților față de public și față de ei înșiși”.

Cine este, de fapt, Denise Rifai?

„Iordania are soarele arzător, cer, are deșertul pe care îl ador… Aș mai adauga oamenii frumoși, mâncarea grozavă… Iubesc foarte mult România, și apropiații mei știu că mă emoționez teribil de câte ori aud inmnul României.

În România poți trăi liber, societatea îți permite asta. Lumea occidentală trebuie să aprecieze că este liberă, că are cerul liber deasupra capului, o libertate totală. În Occident oamenii nu înțeleg cât de important este să fii liber„, a declarat Denise Rifai.

Vedeta mărturisește că ar fi fost un avocat foarte bun, dacă nu urma jurnalismul. Îi place foarte tare să lupte pentru drepturile omului și ale femeilor.

„Dacă nu aș fi fost jurnalist, cred că aș fi fost un avocat foarte bun, luptând pentru drepturile omului și ale femeilor. În fiecare zi încerc să fiu mai bună, mai înțelegătoare, mai înțeleaptă. Oamenii îmi spun, pe măsură ce trece timpul, că sunt schimbată în bine.

Eram „sălbatică” când eram mică, nu înțelegeam că viața nu este doar în alb și negru, că există nuanțe. Am învățat că nu există perfecțiune, există însă o balanță. M-am echilibrat în toți anii ăștia„, a mai declarat Denise Rifai.

foto: social media

Publicat: 27 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×