Cum fac amor africanii. Practica te lasa pur și simplu fără cuvinte!

Publicat: 18 ian. 2020, 09:51 Autor: Elena Life

În societatea contemporană, sexul nu mai este de mult un tabu, iar virginitatea nu mai este păstrată până la căsătorie decât dacă cei doi viitoti soți își doresc acest lucru. Însă, ce se întâmplă dincolo de lumea modernă te poate șoca pur și simplu!

Există însă comunităţi şi triburi izolate care urmează şi astăzi ritualuri sexuale bizare vechi de sute de ani.

Cele mai ciudate ritualuri sexuale din Africa:

1. Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

2. Într-unele dintre comunităţile nepaleze există obiceiul ca fraţii să se căsătorească cu aceeaşi soţie, în acest fel nefiind nevoiţi să îşi împartă pământul. Soţia trebuie să aibă însă un program bine gândit şi să petreacă timp cu fiecare dintre fraţi pentru a evita eventualele răbufniri de gelozie.

3. În Ghana, un trib cere văduvelor să îşi cureţe spiritul prin petrecerea unei nopţi cu un străin.

4. În Africa de Sud există o societate poligamă care consideră tabu întreţinerea relaţiilor sexuale în timpul zilei. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

5. O practică religioasă bizară a apărut în India, Babilon, Africa şi Grecia încă din secolul 5 Î.Hr. Unele femei se dedicau zeilor şi zeiţelor fertilităţii. Acestea întreţineau relaţii sexuale cu preoţii sau cu cei care veneau să se închine la aceste zeităţi. Totul se întâmpla chiar în temple, conform descopera.ro.

Publicat: 18 ian. 2020, 09:51 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×