Harry si Meghan se muta in Africa pentru 6 luni! Asta daca li se acorda detasarea de catre Regina

Publicat: 22 apr. 2019, 10:28 Autor: Simona News 3

Ducele si Ducesa de Sussex au speranta ca vor petrece 6 luni in Africa, cat mai curand posibil.

Harry si Meghan se muta in Africa pentru 6 luni. Acesta este visul lui Harry de multi ani si ar rezolva tensiunile dintre el si Printul William. Aseara s-a dezvaluit ca cei doi intentioneaza sa faca o schimbare radicala.

Planurile pentru mutare este sunt inca in stadiul incipient, sunt foarte stresati din aceasta cauza si inca nu au fost discutii formale in afara palatului, insa o sursa a descris acest lucru ca pe un scenariu posibil. potrivit Daily Mail.

Revelatia a venit dupa ce Printul Harry s-a alaturat celorlalti membri ai familiei regale la biserica in duminica Pastelui, care a marcat si a 93-a aniversare a Reginei Elisabeta a II-a.

Harry si Meghan se muta in Africa pentru 6 luni

Harry si Meghan se muta in Africa penru 6 luni

Zvonurile despre proiectul lui Harry si Meghan numit „Out of Africa” au fost lansate ieri in The Sunday Times, iar o sursa a spus ca s-a elaborat un plan pentru a trimite „starurile regale” departe de Anglia pentru „2 sau 3 ani”, combinand munca lor ca ambasadorii Commonwealth-ului cu cea de caritate, dar si cea de promovare a Marii Britanii.

Totusi, ideea de a locui pentru o perioada in Africa nu este noua, acesta fiind un vis indepartat de-al printului Harry, concentrandu-se asupra aspectelor legate de conservare, mediu si educatie.

De asemenea, s-a confirmat ca planurile de a-l face pe Printul Harry guvernator in Australia sau Canada au fost respinse, iar Printul William a fost in spatele acestei scheme pentru a pune distanta intre el si popularitatea globala a Ducilor de Sussex.

Publicat: 22 apr. 2019, 10:28 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×