Victor Slav ascundea bani de Bianca Dragusanu. Unde ii punea si de ce o facea VIDEO

Publicat: 21 apr. 2019, 20:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cei doi au fost iubiti, soti, iar iubiti si acum sunt parinti. Cei doi au impreuna o fiica, Sofia Natalia, pe care o cresc impreuna desi locuiesc separat.

Victor Slav ascundea bani de Bianca Dragusanu! Este o marturisire din perioada in care cei doi formau un cuplu. In timpul roastului care a avut loc la Vulturii de noapte, emisiune prezentata de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, Bianca Dragusanu a fost tinta glumelor.

Cu aceasta ocazie, invitatii si prezentatorii au profitat de ocazie si i-au spus blondei ce aveau pe suflet. Cel cu cele mai multe destainuiri a fost, cum era de asteptat, fostul ei iubit si fostul ei sot, Victor Slav, care ascundea bani de Bianca Dragusanu prin casa.

Victor Slav ascundea bani de Bianca Dragusanu VIDEO


“La începutul relației, îți purtam fotografia în portofel, după care mi-am dat seama că nu are niciun roast”, a spus prezentatorul de la Kanal D.

“O ai și acum, stai liniștit!”, l-a întrerupt Bianca Drăgușanu, folosind un ton apăsat.

“Dar am continuat totuși să îți țin fotografia în portofel ca să îmi amintesc de fiecare dată că în locul tău, aș fi putut să am un teanc de bani. Apropo, apropo, știi unde erau banii ăia de care mă tot întrebai? I-am ascuns în dulapul din bucătărie, minunată ascunzătoare! Nu te-ai gândi niciodată să cauți acolo”, a mai spus Victor Slav.

Bianca Dragusanu, enervata de Victor Slav


In timpul roastului, prezentatorul Vulturii de noapte a facut o marturisire care a suparat-o pe blonda. Catalin Cazacu i-a pus sa enumere 3 lucruri importante pentru ei.

“Atunci, eu rămân așa: sănătate, sex și călătorii”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav. Bianca Dragusanu si-a luat fostii iubiti la misto! Ce a putut sa ii spuna lui Botezatu

“Bianca, trei lucruri de care ai nevoie în viață, de care să fii fericită. Aceleași ca la Victor?”, a întrebat Cătălin Cazacu.

“Nu, bineînțeles că nu! Eu am nevoie de iubire, de sănătate și de copilul meu”, a replicat Bianca Dragusanu. Sofia Natalia are doi anișori și șapte luni. Ce facea Bianca inainte de sex cu Victor Slav! ‘Ii spuneam ca vreau si ea se…’ Doamne fereste!

Publicat: 21 apr. 2019, 20:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă