Politia din Sri Lanka STIA de exploziile de Pastele catolic. De ce nu au reactionat VIDEO

Publicat: 21 Apr. 2019, 16:58 VIDEO

Duminica, 21 aprilie 2019, chiar de Pastele catolic, in Sri Lanka au avut loc 8 explozii in biserici si hoteluri din zona. In urma lor, peste 200 de oameni au murit.

Politia din Sri Lanka STIA de exploziile de Pastele catolic. Cu 10 zile inainte de acest atac teribil, seful politiei din Sri Lanka a emis o avertizare. Acesta a atras atentia asupra unor posibile atentate cu bombe in mai multe biserici renumite. Atentatele cu bombe ar fi ale unor extremisti islamici.

Cu toate ca seful politiei a atras atentia asupra exploziilor de azi, oamenii nu au bagat de seama. Hotelurile de lux si bisericile pline cu oameni au explodat, rand pe rand. Peste 500 de oameni au ajuns la spital si peste 207 oameni au fost ucisi, informeaza Dailymail.co.uk.

Politia din Sri Lanka STIA de exploziile de Pastele catolic


Pujuth Jayasundara, seful politiei din Sri Lanka, a emis o avertizare catre toti politistii de top. Actele au fost facute in urma cu 10 zile. Acesta a atras atentia asupra pericolului unor kamikaze in ‘bisericile proeminente’.

Pana in prezent, nimeni nu a revendicat exploziile care au avut loc pe 21 aprilie in Sri Lanka. Conform sursei citate, responsabili ar fi cei de la NTJ (National Thowheeth Jama’ath). Informatia a fost aflata de o agentie de inteligenta straina care a alertat conducerea din Sri Lanka.

Opt explozii au ingrozit Sri Lanka, de Paste


In avertismentul emis de Pujuth Jayasundara, seful politiei din Sri Lanka, comisia indiana din Colombo era si ea tinta unui atac cu bomba. NTJ este o grupare musulmana radicala din Sri Lanka. Acestia sunt banuiti ca au vandalizat mai multe statui ale lui Buddha, anul trecut.

Prima explozie din Sri Lanka a avut loc la biserica catolica St Anthony, din Colombo. A doua explozie a avut loc la biserica St Sebastian, din Negombo, nordul capitalei. A treia explozie a avut loc in orasul Batticaloa unde a explodat o biserica si 3 hoteluri.

Printre victime se numara si britanici, olandezi sau cetateni americani. Printre cei raniti in urma exploziilor se numara britanici si japonezi. Crestinii din Sri Lanka sunt in pericol, zi de zi. In ultimele luni au devenit tinte pentru musulmani, informeaza dailymail.co.uk.

Publicat: 21 Apr. 2019, 16:58 VIDEO
Pe aceeași temă