Bianca Dragusanu si-a luat fostii iubiti la misto! Ce a putut sa ii spuna lui Botezatu

Publicat: 17 apr. 2019, 15:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Frumoasa blondina a fost invitata in cadrul emisiunii Vulturii de noapte, de la Kanal D. Emisiunea este prezentata de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Bianca Dragusanu si-a luat fostii iubiti la misto! Emisiunea a avut o tematica speciala: roastul. Invitatii si prezentatorii, care se cunosc bine intre ei, au avut fiecare glumite unul la adresa celuilalt. Baietii au fost nemilosi cu Bianca Dragusanu care si-a luat fostii iubiti la misto.

Daca Victor Slav si Catalin Botezatu au fost rautaciosi, Bianca Dragusanu a fost mai potolita. Aceasta a facut glume pe seama lui Catalin Cazacu, Giani Kirita si Catalin Botezatu. Fostul ei sot, Victor Slav, nu a scapat nici el.

Bianca Dragusanu si-a luat fostii iubiti la misto


„Doamnelor și domnilor, eu nu o să fiu la fel de rea cu cei care au fost răi cu mine. Dacă tot te mănâncă limba, tu ești primul, Cazacu. Eu nu am fost niciodată trofeu pentru bărbați, eu am fost trendsetter. După mine, bărbaților li s-a schimbat percepția despre dragoste. Am înțeles că te-ai apucat de actorie. Scuză-mă, nu am reținut titlul filmului în care te joci. Erați toți ocupați? Cazacule, puteai să joci într-un film XXX și erai dublură, că știu că îți place cauciucul…

Giani, acest Hagi low budget. Ce mă bucur. Și eu te-aș lua peste tot cu mine, să îmi cari geanta. Tu corespunzi perfect. Nu lași păr și cu tine aș avea o ținută perfectă. Căci o ținută perfectă are 5% roșu. Am înțeles că ți-ai tatuat pe piept o diavoliță. Aceasta nu și-ar tatua niciodată un câine pe piept.

Dragă Bote. Nu te-am văzut demult. Între timp ți-ai lăsat barbă, ești jurat. Și-au crescut și încasările și kilograme. În fiecare emisiune, ești întrebat despre mine. Ce mai știi de Bianca? Dar cu dragostea cum stai? Încă mai încerci să mă regăsești în toate femeile?”, a spus Bianca Drăgușanu la emisiunea Vulturii de noapte.

„Tu stai mai mult ca mine în oglindă. Zilele următoare te invit la o cafea să discutăm despre majorarea pensiei alimentare”, i-a spus Bianca lui Victor Slav.  Victor Slav a umilit-o pe Bianca Dragusanu la Vulturii de noapte! Ce i-a zis a aflat toata tara!

Bianca Dragusanu, probleme cu picioarele. Medicii i-au dat un verdict TRIST!

Publicat: 17 apr. 2019, 15:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă