Oana Roman a slabit uluitor de mult! Inca putin si ramane fara burta!

Publicat: 17 apr. 2019, 12:54 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta s-a pus pe slabit anul acesta si are parte de tot ajutorul din lume. Aceasta are o dieta noua si face miscare. In plus, merge la intretinere corporala.

Oana Roman a slabit uluitor de mult! Atat de mult incat burta ei e pe jumatate disparuta si talia si-a facut aparitia. In 2019, vedeta a decis ca e timpul sa faca ceva. Asa ca s-a pus pe slabit si Oana Roman se poate lauda, in primavara lui 2019, cu o noua silueta.

Haterii vor spune ca e Photoshop, dar nu! Oana Roman a slabit uluitor de mult in ultimele saptamani. Daca in trecut se plangea ca e grasa si ca nu poate slabi din cauza unor probleme hormonale, fiica lui Petre Roman e schimbata. Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates! Vrea sa slabeasca in cateva luni!

Oana Roman a slabit uluitor de mult!

A slabit cu dieta controlata, sport si diverse proceduri de intretinere corporala. Fanii de pe Facebook i-au spus ca minte si ca, de fapt, pozele sunt trucate. Dar Oana Roman a marturisit la tv ca anul acesta chiar va slabi.

Oana Roman, fara burta si cu talie

  • „Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am niciun merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!
  • Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi”, scria Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman s-a fotografiat goala, in cada! De ce s-au socat fanii vedetei?

Publicat: 17 apr. 2019, 12:54 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă