Imaginea lui Iisus in flacarile de la Notre-Dame?! Ce sustin oamenii ca au vazut in timpul incendiului

Publicat: 17 Apr. 2019, 10:08 News 3

Luni seara, celebra Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsa de flacari. Incendiul a fost stins cu greu de catre pompieri, dupa cateva ore.

Imaginea lui Iisus in flacarile de la Notre-Dame?! Mai multi internauti sustin ca au vazut un chip divin in flacarile care au mistuit cladirea istorica, construita in 1163. O femeie din Scotia a publicat pe contul ei de socializare o imagine a incendiului.

Aceasta sustine ca, in flacari, se vede chipul lui Iisus Hristos. Opinia ei a fost impartasita de mai multi oameni care s-au uitat la imaginile cu incendiul care a distrus Catedrala Notre-Dame din Paris, informeaza Dailymail.co.uk.

Imaginea lui Iisus in flacarile de la Notre-Dame?!

Lesley Rowan are 28 de ani si este din Alexandria, West Dunbartonshire. Aceasta a publicat pe internet imaginea in care sustine ca il vede pe Iisus Hristos. Poza a fost facuta in timpul incendiului, cand flacarile mistuiau acoperisul Catedralei Notre-Dame. Marturia cutremuratoare a Olgutei Berbec, care a fost martora incendiului de la Notre-Dame!

Postarea tinerei a devenit populara in mediul online. A primit feeddback pozitiv de la oameni care sustin ca vad si ei acelasi lucru. Cu toate astea, unii spun ca este vorba doar despre o proiectie a mintii. Tu ce crezi?! MIRACOL la Notre-Dame! Este IREAL ce s-a gasit in mijlocul catedralei. Oamenii sunt SOCATI!

Emmanuel Macron vrea restaurarea Catedralei Notre-Dame în 5 ani

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a cerut marţi seară reconstruirea Catedralei Notre-Dame, afectată de un incendiu de amploare, în cel mult cinci ani, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

  • „Fiecare a oferit ce a putut, fiecare în locul său, fiecare în rolul său. Eu vă spun cu forţă în seara aceasta: noi suntem popor de constructori. Avem atât de multe lucruri de reconstruit. (…) Vom reconstrui Catedrala Notre-Dame şi va fi chiar mai frumoasă. Vreau că această lucrare să fie finalizată în cinci ani”, a declarat Emmanuel Macron.

Conform unor specialişti, Catedrala Notre-Dame, afectată de incendiul de amploare produs luni seară, va putea fi restaurată în 10-15 ani.

Publicat: 17 Apr. 2019, 10:08 News 3
Pe aceeași temă