Marturia cutremuratoare a Olgutei Berbec, care a fost martora incendiului de la Notre-Dame

Publicat: 16 apr. 2019, 18:10 Autor: Simona Vedete

Tragedia de la Notre-Dame din Paris a afectat pe toata lumea, fiind un dezastru de proportii uriase.

Cantareata de muzica populara Olguta Berbec se afla pentru cateva zile la Paris, alaturi de partenerul de viata. In momentul in care a izbucnit incendiul devastator, cei doi se aflau chair la Catedrala Notre-Dame.

Urma ca in cateva minute sa viziteze celebra catedrala, insa n-au mai apucat pentru ca s-a focul a izbucnit si s-a inceput evacuarea oamenilor. Olguta a povestit cu tristete cum s-a intamplat totul.

„Noi suntem aici pentru ziua mea. Ieri (15 aprilie) am zis să vedem catedrala, azi mergem la Disneyland. Încă povestim despre ce s-a întâmplat ieri. Suntem un grup mai mare. Fetița a adormit în cărucior și am zis să ne așteptăm grupul, să fim cu toții.

Când ne-am decis să intrăm, să o vizităm, am văzut că deja evacuau în liniște cele circa 10 persoane care se aflau înăuntru, dar nu am luat în serios. Erau extrem de mulți turiști afară. Și am văzut când au început să vină poliția și pompierii.

Marturia cutremuratoare a Olgutei Berbec

Marturia cutremuratoare a Olgutei Berbec

Focul se întețea incredibil de repede, în 10-15 minute ne acoperise cu cenușă. Erau 400 de echipaje de poliție, noi plângeam, pur și simplu. Am văzut cum plângeau și francezii în hohote, pe stradă. Am avut sentimentul unui priveghi. E foarte trist ce s-a întâmplat, chiar ciudat.

Noi mai aveam puțin să intrăm și, după aceea, în câteva minute, catedrala Notre-Dame era în flăcări. După aceea ne-am îndepărtat, a trecut coloana oficială cu președintele!”, a spus pentru Click!, direct din Paris, artista Olguta Berbec, potrivit antena3.ro.

Cu doar cateva minute inainte de a se declansa iadul pe pamant la Paris, artista si sotul ei au facut o poza in fata catedralei, zambitori si fericiti, neputand sa-si imagineze ce va urma.

„Printre ultimii turiști la Notre Dame de Paris?. După câteva minute a început incendiul” a scris artista in descrierea pozei.

Publicat: 16 apr. 2019, 18:10 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă