EXCLUSIV | Ce face Laurette în Franța? Sexy mulatra nu mai suferă după despărțirea de Magaye: “Îmi doresc un bărbat care…”

Publicat: 31 ian. 2023, 13:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce face Laurette în Franța? Laurette Atindehou dă vina pe tentații atunci când vine vorba de a menține o relație serioasă cu un bărbat în zilele noastre. Frumoasa mulatră ar fi trebuit să se căsătorească cu fostul atacant al lui Dinamo, Magaye Gueye, însă nu a mai fost să fie.

Laurette își petrece timpul mai mult în Franța, la Paris, nu se mai uită înapoi. Și, alături de fetiță ei, Serena, visează la un viitor mai bun, de ce nu, petrecut alături de un bărbat responsabil. Ciao.ro a aflat ce ar putea să o facă fericită pe Laurette în momentul de față și ce așteptări are sexy vedeta de la un nou partener.

Ce face Laurette în Franța?

Laurette, stai mai mult prin Franța acum. Te gândești serios să te stabilești acolo?

Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.

E și fiica ta cu tine, Serena. Ai înscris-o la școală în Franța, îi place? 

Serena este înscrisă la școală aici și este foarte bine!

Ce îți dorești pentru tine anul acesta? Ce target ți-ai propus?

Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris.

Sexy mulatra nu mai suferă după despărțirea de Magaye

Se zvonea că te-ai căsătorit cu Magaye și te-ai mutat în Franța! Dar v-ați despărțit! Cum ești acum? 

Am avut această discuție pentru a ne căsători, într-adevăr, însă planurile noastre din păcate au luat o altă întorsătură. Consider că în zilele noastre în care avem acces ușor la internet și accesăm ușor diferite femei sau invers, este foarte greu să ai o relație serioasă și să lupți cu aceeași tărie pentru viitor sau familie.

Ce îți dorești pentru tine din acest punct de vedere, sentimental vorbind?

Îmi doresc o relație sănătoasă și serioasă cu aceleași planuri de viitor, același drum și aceleași aspirații, un bărbat responsabil care să aibă grijă de mine și fetița mea, un om bun, credincios și în primul rând să primeze respectul în relația noastră.

Ce anume te-ar face pe deplin fericită în acest moment?

Fericită cred că mă face fetița mea care este cea mai bună prietenă a mea. Fericirea o avem fiecare în noi înșine, nu este ceva care înseamnă fericire. Fericirea este de moment și pentru moment. Cred că iubirea mă face să fiu fericită. Atunci când iubești ești fericit însă de multe ori oamenii tind să te dezamăgească.

“Îmi doresc un bărbat care…”

Crezi că ai ghinion în dragoste?

Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea. Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora!

Lângă ce fel de bărbat ți-ai dori să te trezești dimineața? 

Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi.

Ce surprize pregătești pe plan profesional?

Pe plan profesional îmi doresc să fac muzică, să înregistrez piese noi și clipuri video noi, proiecte TV noi, poate anul acesta o să am și câteva proiecte în Franța.

Publicat: 31 ian. 2023, 13:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă