Câți bani cere Laurette ca s-o vezi aproape goală. Mulatra și-a făcut cont pe un site pentru adulți!

Publicat: 18 aug. 2022, 13:37 Autor: Maria Apostol Vedete

Laurette nu se poate baza pe veniturile pe care i le aduce salonul de masaj pe care l-a deschis de puțin timp, așa că a căutat o altă metodă care să-i genereze bani, însă fără mari eforturi. 

Fostul model și-a încercat norocul în afaceri și a deschis un salon de masaj pentru care a căutat sprijin financiar inclusiv la ”Imperiul Leilor”. Nu a avut însă succes, iar infuzia de bani pe care o spera… nu a venit! Juriul nu a fost impresionat de ideea ei. Și niciunul dintre membri nu a vrut să investească alături de ea.

Laurette a căutat o altă metodă prin care să facă bani, și fără eforturi prea mari. Așa că ales varianta de a-și deschide cont pe un site destinat adulților. Este vorba despre OnlyFans. Acolo unde frumoasa mulatră publică poze cu ea în ipostaze sexy. Iar cei care se abonează la contul ei trebuie să plătească.

Suma nu este deloc mică pentru ”serviciul” oferit. Iar față de alte utilizatoare ale acestui site, prețul ei este destul de piperat.

Laurette le-a dat vestea fanilor săi pe contul ei personal de Instagram, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori. Așadar, pentru a intra în ”intimitatea” brunetei, trebuie să scoți din buzunar 20 de dolari!

Se pare că noua ”afacere” a lui Laurette dă deja roade, căci mai mulți fani de-ai ei s-au abonat la pagina ei.

Laurette susține că este prietenă cu Ion Țiriac

După ce s-a vehiculat că Ion Țiriac ar fi ajutat-o cu o mașină de 100.000 euro pentru noul clip, Laurette a explicat natura relației ei cu milionarul român.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere.

Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a declarat bruneta pentru CIAO.RO.

Publicat: 18 aug. 2022, 13:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă