Dublura Reginei Elisabeta ii tine locul de 30 de ani! Cine e femeia care seamana cu suveranul Angliei VIDEO

Publicat: 17 Apr. 2019, 11:03 Vedete

Ca orice figura regala, Regina Elisabeta are o dublura. Numele femeii este Ella Slack si lucreaza de peste 30 de ani ca dublura suveranei.

Dublura Reginei Elisabeta ii tine locul de 30 de ani. Ella Slack este o fosta producatoare a postului BBC. Are 76 de ani si o greutate si inaltime similare cu ale Reginei Elisabeta. Ella Slack a devenit dublura Reginei Elisabeta la cererea echipelor de televiziune.

In urma cu zeci de ani, echipele au rugat-o sa ii tina locul suveranei la repetitiile pentru evenimentele regale majore. Cu toate ca la chip nu seamana deloc, statura le ajuta sa fie usor confundate.

Dublura Reginei Elisabeta ii tine locul de 30 de ani


Inainte ca regina sa stea pe tron, sa mearga prin multimea de oameni sau sa depuna coroane de flori la diverse monumente, Ella Slack face toate lucrurile acestea. Femeia care e dublura Reginei Elisabeta se asigura ca totul va merge ca pe roate.

In plus, datorita jobului Ellei Slack, fotografii si echipa de productie isi aleg unghiurile de filmare in care Regina Elisabeta nu este obstructionata. Este modul prin care echipa se asigura ca suverana iese bine in toate cadrele.

Cine e dublura Reginei Elisabeta VIDEO


Ella Slack este cea mai longeviva dublura a Reginei Elisabeta. Aceasta a marturisit cum s-a pricopsit cu aceasta munca nici grea, dar nici usoara, la varsta ei de 76 de ani. Aceasta sustine ca nu are beneficii de pe urma muncii sale ca dublura. Regina Elisabeta, interdictie pentru Meghan, iar Printul Harry este furios!

  • „Totul a început pe când eram la BBC şi producătorul a venit să mă vadă şi să-mi spună că Regina a trimis un mesaj în care ne-a întrebat dacă putem face ceva cu faptul că, atunci când se afla la Cenotaph (n. red. un monument), îi venea soarele în ochi. Atunci i-am spus că aş putea să vin eu şi să stau în locul acela.
  • Iar asta a dus la alte lucruri. Am mers cu caleaşca regală şi nu numai atât. Am înlocuit-o la State Opening of Parliament. Nu am avut, totuşi, niciodată voie să mă aşez pe tronul din House of Lords. (…) Dacă sunt în caleaşcă sau maşină, atunci fac cu mâna!”, a declarat dublura Reginei Elisabeta a II-a.

Ella Slack ii tine locul Reginei Elisabeta la repetitii

Ella Slack a jucat de nenumarate ori rolul Reginei Elisabeta la repetitiile dinaintea evenimentelor importante. Merge si la dineuri date in onoarea unor personalitati din lumea intreaga. Pentru aceasta meserie, Ella Slack nu trebuie sa semene la fata cu regina, ci doar la corp. Tensiuni intre Meghan si Regina Elisabeta a II-a, din nou!

  • „O dublură nu e acelaşi lucru cu o sosie. Eu nu trebuie să arăt exact ca Regina, însă, suntem de aceeaşi înălţime şi greutate. Eu am în jur de 1,60 m, iar Majestatea Sa, 1,63 m”, a adaugat Ella Slack, conform bbc.com.

Regina Elisabeta este in doliu! A fost gasit mort in propria casa…

Publicat: 17 Apr. 2019, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă