Senzational! Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates! Vrea sa slabeasca in cateva luni!

Publicat: 11 feb. 2019, 10:57 Autor: D. C. Vedete

Gata cu glumele, Oana Roman ia slabitul in serios si vrea sa piarda pana in vara cat mai multe kilograme in sala de fitness.

Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates! Oana Roman s-a saturat de glumele care se fac de ani de zile pe seama greutatii ei. Acum este pentru prima data cand chiar vrea sa faca ceva in sensul asta.

La cei 41 de ani ai sai, Oana a decis sa se apuce de sport si sa slabeasca cat de mult poate facand miscare. Si ca totul sa fie cat se poate de oficial Oana si-a facut si o poza la sala pe unul dintre aparatele de pilates si a scris in dreptul ei „Îmi place mult să fac pilates!”.

Oana se tot chinuie de ani buni sa slabeasca dar pana acum toate tentativele ei au fost doar prin prisma dietelor pe care le-a tinut, acum este pentru prima data cand s-a apucat serios de sport.

„Nu reușesc să țin dieta ei în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate.

Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates

 

Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult.

Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara…în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot”, declara in trecut Oana Roman pentru revista VIVA!.

Acum fanii ei o sustin in eforturile ei de a slabi si o lauda pentru ambitie: “Mă bucur pentru ambiția ta! Doamne Ajută!”, “Bravo, Oana, te admir de mulți ani! Pentru ceea ce ești, pentru că ești deșteaptă și pentru că ești naturală”

De-a lungul anilor Oana a mai avut perioade in care a mai slabit dar ulterior a revenit la kilogramele initiale, de data asta insa pare ceva mai determinata decat pana acum.

Publicat: 11 feb. 2019, 10:57 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă