Senzational! Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates! Vrea sa slabeasca in cateva luni!

Publicat: 11 Feb. 2019, 10:57 Vedete

Gata cu glumele, Oana Roman ia slabitul in serios si vrea sa piarda pana in vara cat mai multe kilograme in sala de fitness.

Oana Roman s-a apucat de sala! Iata primele imagini cu ea la pilates! Oana Roman s-a saturat de glumele care se fac de ani de zile pe seama greutatii ei. Acum este pentru prima data cand chiar vrea sa faca ceva in sensul asta.

La cei 41 de ani ai sai, Oana a decis sa se apuce de sport si sa slabeasca cat de mult poate facand miscare. Si ca totul sa fie cat se poate de oficial Oana si-a facut si o poza la sala pe unul dintre aparatele de pilates si a scris in dreptul ei „Îmi place mult să fac pilates!”.

Oana se tot chinuie de ani buni sa slabeasca dar pana acum toate tentativele ei au fost doar prin prisma dietelor pe care le-a tinut, acum este pentru prima data cand s-a apucat serios de sport.

„Nu reușesc să țin dieta ei în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Feb. 2019, 10:57 Vedete
Pe aceeași temă