In ce hal l-a umilit Zmarandescu pe Morosanu! L-a invins la duel, l-a machiat ca pe o femeie si a ras de el non-stop: „M-a umilit! Nu ma respecta ca luptator!”

Publicat: 17 Apr. 2019, 12:28 News 3

Morosanu era unul dintre favoritii la castigarea premiului dar acum dupa intrarea in competitie a lui Catalin Zmarandescu lucrurile s-au schimbat mult.

Zmarandescu l-a umilit pe Morosanu! L-a invins la duel, l-a machiat ca pe o femeie! Situatia in FERMA s-a schimbat radical dupa ce in concurs a ajuns Catalin Zamarandescu. Desi inca nu face parte din nicio echipa deja a ajuns fermierul saptamanii.

Inca de cand a venit in FERMA, Zmarandescu a anuntat ca ii va teroriza pe toti concurentii dar cel mai mult si-a dorit sa-l faca pe Morosanu sa nu mai fie masculul alfa. Nu a durat mult si cei doi au ajuns impreuna la un duel acolo unde au avut o proba fizica la care Morosanu a pierdut, iar Catalin Zmarandescu a ajuns fermierul saptamanii.

Proba a constat intr-o intregere in care cei doi erau legati unul de celalalt si trebuiau fiecare sa-si traga adversarul in partea lui si sa ajunga la o potcoava. Atacurile lui Zmarandescu au continuat intr-un mod deloc subtil.

La finalul catorva zile mai delicate intreaga FERMA a dat o petrecere si ca de obicei au avut si ceva provocari de rezolvat. Catalin Zmarandescu a tras un biletel cu o proba in care era scris asa: „Alege un barbat pe care sa-l machezi in 3 minute, fa-l sa arate ca o femeie.” A fost ocazia perfecta sa-l umileasca pe Morosanu care pana mai ieri era bad-boy-ul fermei.

Zmarandescu l-a umilit pe Morosanu! L-a invins la duel, l-a machiat ca pe o femeie!

Zmarandescu a luat un creio de ochi si ceva mascara de la fete si s-a pus pe treaba. L-a desenat pe Morosanu pe fata dar nu s-a multumit doar cu atat, a ras tot timpul de el si i-a zis: „Ca o femeie fericita, da? Inchide ochii.” Ceilalti concurenti si-au dat si ei sema ca lucrurile sunt grele pentru Morosanu iar primul care a vorbit despre asta la testimoniale a fost Kamara: „Ce poate fi mai dureros, te bate, te machiaza. I-a cazut cerul incap”

Morosanu si-a dat seama ca intr-o confruntare directa cu Zmarandescu nu ar avea nicio sansa de castig asa ca s-a lasat umilit si a incercat sa faca si el show la petrecere: „Daca el avea un pic de respect fata de mine ca luptator putea sa ia pe oricine altcineva. Dar mi-am dat seama ca nu ma respecta. Am luat-o si eu ca pe o chestie funny si am mers asa pana la capat. Eu simt chestiile astea frate cand simt ca cineva vrea sa-mi faca rau si vrea sa incerce sa ma umileasca. Cat poate sa scoata concursul asta din noi frate? Ba, cata rautate poate sa mai scoata? ”

Catalin Zmarandescu face legea in FERMA!

Zmarandescu i-a anuntat pe concurenti si faptul ca nu mai vrea sa fie neutru si ca intentioneaa sa castige: „Din momentul acesta tin sa declar ca eu personal voi lupta pentru premiu, indiferent cu cine. Doar ii agit si dupa ce plec de aici tot o sa-i agit si o sa-i innebunesc pe toti. ”

Fetele oportuniste si-au dat seama imediat ca polii puterii s-au schimbat in ferma asa ca au inceput toate sa roiasca pe langa Zmarandescu. Brigitte, Billionera si Otniela radeau toate cand Zmarandescu s-a gandit sa taie cocosul pe care il simpatizeaza Morosanu: „L-ai distrus. I-ai luat tot. Daca-i tai si cocosul, se duce acasa.” a fost replica cu care Brigitte le-a facut si pe celelalte fete sa rada de Morosanu.

Otniela, ceva mai retrasa fata de ceilalti concurenti si-a dat seama imediat care este adevarata lovitura pe care Morosanu a primit-o, anume ca el nu mai are influenta in FEMRA: „Cea mai tare chestie, aici i-ai dat-o la temelie cu puterea.”

Publicat: 17 Apr. 2019, 12:28 News 3
Pe aceeași temă