Cătălin Zmărăndescu tună și fulgeră la adresa Faimoșilor, după ce a fost eliminat de la Survivor: ”Aș vrea să fim sinceri de la început! Nu văd în ei…”

Publicat: 05 apr. 2022, 20:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cătălin Zmărăndescu a slăbit 29 de kilograme la Survivor! Faimosul a dat iama în frigider, chiar după ce a ieșit din competiție, dar mai ales când a ajuns acasă, la familia lui. Sportivul ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, că este liniștit de când a părăsit competiția și că petrece timp alături de familia cu care a și fost plecat un weekend la munte.

CIAO.RO: Ce ai simțit când ai auzit că Daniel Pavel a anunțat că tu ești concurentul eliminat?

Cătălin Zmărăndescu a slăbit 29 de kilograme

Cătălin Zmărăndescu: Poate o să vă surprindă, dar am simțit liniște. Am știut că mă voi duce acasă, la soția mea și la cei doi copii minunați pe care îi avem. A fost cumva acel moment în care am realizat că după ce am trăit la intensitate maximă fiecare provocare din Survivor România, pot să mă întorc la oamenii pe care-i iubesc cel mai mult.

Da, au existat regrete, m-am gândit ”ce ar fi fost dacă…”, dar viața mi-a arătat că atunci când mi-a închis o ușă, alta s-a deschis.

CIAO.RO: Te-am văzut cum trăiai fiecare victorie, dar mai ales fiecare înfrângere. Dar mai bine, zi-ne tu… cum a fost Survivor pentru tine?

Cătălin Zmărăndescu: De-a lungul carierei am avut parte atât de victorii, cât și de înfrângeri. Iar dacă privesc în urmă, cam așa mi-a fost și viața: am și urcat, am și coborât. Dar la un lucru nu am renunțat niciodată: la luptă. Când m-ați văzut reacționând, poate mai dur, o făceam pentru că simțeam că unul dintre colegii mei sau mai mulți alegeau să renunțe prea repede la luptă și acceptau înfrângerea. Asta nu pot să înțeleg…

Nicio secundă nu am considerat Survivor ca fiind doar un joc sau o vacanță. M-am gândit constant la nevoile tuturor colegilor și am ales să renunț la anumite aspecte pentru a-i ajuta. Și nu regret. Eu sunt genul de persoană asumată, care atunci când face ceva… știe să fie împăcat cu sinele.

Cătălin Zmărăndescu: „Am mâncat…”

CIAO.RO: Ai ajuns acasă de vreo săptămână. Ce ai făcut între timp?

Cătălin Zmărăndescu: Am mâncat…. ceea ce am făcut și în Dominicană imediat după ieșire (râde). Și am petrecut timp cu ai mei. Chiar în weekend am fost plecați la munte și ne-am relaxat în familie. Este un sentiment atât de plăcut să fim toți și să ne bucurăm, departe de alți oameni.

De astăzi, am revenit și la sală. Mi-e atât de drag de copiii de aici, care m-au susținut și s-au pregătit pentru competițiile ce vor urma. Așa că abia așteptam să îi văd și să reluăm antrenamentele.

CIAO.RO: Ce simți că s-a schimbat la tine după experiența Survivor?

Cătălin Zmărăndescu: Greutatea (râde – n.r.) cu vreo 29 de kilograme. Glumesc! Mă rog, chiar s-a schimbat și asta. Dar pentru mine, Survivor a fost genul de experiență pe care nu-l voi uita vreodată. Iar dacă mă întrebi acum… pe care nici nu l-aș repeta prea curând. Sunt la un moment al vieții în care mi-e bine acasă, în care fiecare lună petrecută departe înseamnă că pierd etape din creșterea alor mei… și nu cred că mai vreau.

În continuare simt că am prea multă încredere în oameni și că mi-e greu să schimb asta. Dar mai lucrez (zâmbește – n.r.)

„Survivor România este un show despre adaptare, despre luptă, nu despre legarea unor prietenii”

CIAO.RO: Nu putem să evităm subiectul conflictelor pe care le-ai avut cu alți Faimoși. Crezi că mai puteți fi prieteni?

Cătălin Zmărăndescu: Aș vrea să fim sinceri de la început. Survivor România este un show despre adaptare, despre luptă, despre supraviețuire, despre depășirea unor greutăți, nu despre legarea unor prietenii. Ca toți ceilalți, eu am intrat în competiție cu gândul să ajung cât mai departe. Însă până aici a fost să fie drumul meu. Nu port ranchiună nici celor care m-au nominalizat, nici celor cu care am avut anumite discuții, dar nici nu văd în ei prietenii pe termen lung.

Nu sunt o persoană categorică, așa că loc de salut și povești vom găsi… cât despre altele, mai vedem cum ne poartă viața (râde).

 

Publicat: 05 apr. 2022, 20:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă