Un politist local din Timis loveste cu capul in gura un om al strazii! Imaginile scandaloase il vor costa scump pe agent! VIDEO

Publicat: 07 Jun. 2019, 13:56 News 3

Politistul nu-si va pierde locul de munca dar va fi sanctionat dupa cum a anuntat primarul localitatii in care s-a petrecut incidentul.

Un politist local din Timis loveste cu capul in gura un om al strazii! Tot internetul este scandalizat de gestul pe care agentul de politie l-a facut, lovindu-l cu capul in gura pe un simplu om al strazii. Imaginile au fost surprinse pe terasa unui bar din localitatea timisoreana Gataia.

In imaginile care au fost vazute de peste 1 milion de oameni pe Facebook se vede clar cum politistul il loveste puternic pe barbat cu capul in gura, acesta cazand dupa lovitura primita. In filmulet se poate observa cum polițistul îl abordează pe cerșetor, un bărbat în vârstă, care stă așezat la masă. La un moment dat, omul străzii se ridică de pe scaun, moment în care este lovit cu putere cu capul în gură de polițist și cade înapoi pe scaun.

Un politist local din Timis loveste cu capul in gura un om al strazii!

„Dezaprob cu fermitate orice acțiune care contravine prevederilor legale în ceea ce privește intervenția poliției locale. Persoana în cauză este agent al Poliției Locale Gătaia. În urma imaginilor video am dispus convocarea Comisiei de Disciplină în vederea sancționării disciplinare a polițistului local”, a declarat, pentru tion.ro, primarul Cozarov.

Asa cum era de asteptat reactiile internautilor nu au intarziat sa apara. Imediat dupa ce filmuletul a devenit viral zeci de mii de comentarii au fost postate iar intr-o proportie covarsitoare toti il criticau dur pe politist. „Trebuie prins pl.de politai si batut bine..cel putin 2 saptamani sa stea la pat.” / ” Asta trebuia sa primească glonțul ala” / „Toți inculți și ciobani sunt la politia locala” / „Trebuie dat afara imediat nu sanctionat.” sunt doar o parte din zecile de mii de comentarii pe care oamenii le-au postat pe Facebook si Youtube la aceste imagini.

Publicat: 07 Jun. 2019, 13:56 News 3
Pe aceeași temă