Mircea Basescu, implicat intr-un accident rutier la Eforie Nord. Cum se simte fratele lui Traian Basescu

Publicat: 07 Jun. 2019, 12:15 Ciao.ro

Incidentul a avut loc azi, 7 iunie 2019, in apropiere de Eforie Nord. Masina condusa de acesta a fost implicata intr-un accident rutier pe DN 39.

Mircea Basescu, implicat intr-un accident rutier la Eforie Nord. Barbatul se afla la volanul unui autoturism de teren. Conform reprezentanţilor IPJ Constanţa, soferul a intors peste marcajul continuu. In acel moment, a intrat intr-un alt autoturism. Al doilea sofer conducea regulamentar, din sens opus.

Medicii Serviciului de Ambulanţă Constanţa au ajuns la locul incidentului. Au acordat primul ajutor la doua persoane ranite in urma accidentului rutier produs de Mircea Basescu. O persoana a suferit un traumatism cranio-facial, iar cealaltă un traumatism cranio-facial şi un traumatism lombar.

Mircea Basescu, implicat intr-un accident rutier

Victimele accidentului produs de Mircea Basescu au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Acolo au primit mai multe ingrijiri. Politia Serviciului Rutier Constanţa a deschis o acheta. In urmatoarele zile vor stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul rutier.

Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice. Parcă e altă persoană

„În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

Elena Basescu si-a injectat iar buzele! Imaginea cu ea e horror! VIDEO

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a Poliţiei Constanţa.

FOTO: Observator.tv

VIDEO Impresionant! Elena Basescu vorbeste despre al patrulea copil: „Niciodata sa nu spui niciodata! Nu este greu să fii mamă full time. Noi, femeile, pentru asta suntem făcute!

Publicat: 07 Jun. 2019, 12:15 Ciao.ro
Pe aceeași temă