Saveta Bogdan, plina de sange! S-a accidentat in casa si a ajuns de urgenta la spital

Publicat: 07 Jun. 2019, 10:24 Vedete

Cantareata de muzica populara se afla in America pentru o perioada de trei luni. Se afla alaturi de familia ei care locuieste acolo de cativa ani.

Saveta Bogdan, plina de sange in urma unui accident casnic. Cantareata de muzica populara a ajuns de urgenta la spital dupa ce a incercat sa faca mancare pentru familia ei. Acestia, dupa cum sustine si cantareata noastra, adora sa manance numai gratare.

In America este o moda a celor care au casa si curte. Fiecare face gratar, cand are chef. Asa ca Saveta Bogdan, care a participat in trecut la Ferma Vedetelor, s-a pus pe gatit pentru familia ei. Dar s-a accidentat grav in momentul in care a incercat sa deschida o conserva. Desfacatorul a ajuns in mana ei si a umplut totul de sange.

Saveta Bogdan, plina de sange

„Am vrut să fac și eu acolo o mâncare, că ai mei au fost învățați să mănânce numai grătare. La un moment dat mi-a sărit desfăcătorul direct în mână și curgea sângele foarte tare. Am umplut tot în casă, curgea sângele ca la chivetă. Am avut impresia că mi-am tăiat o venă acolo, fără să vreau…

A curs foarte mult sânge și am fugit repede la spital, deși eu nu am aici asigurare, aici nu te bagă nimeni în seamă și acum să văd cât mă costă. Am stat vreo 3 ore acolo, mi-a curs sânge de am înnebunit. Am 5 copci la mână… Am făcut antitetanos”, a spus Saveta Bogdan, la „Agenția VIP”.

Cantareata Saveta Bogdan a fost in coma timp de 2 zile!

Publicat: 07 Jun. 2019, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă