Am aflat cele mai tainice secrete ale Savetei Bogdan: poartă perucă și se iubește cu un bărbat mai tânăr!

Publicat: 28 mai 2022, 18:06 Autor: Maria Apostol Vedete

În vârstă de 76 de ani, interpreta de muzică populară Saveta Bogdan este complimentată des pentru felul în care își întreține pielea, și de multe ori a vorbit despre trucurile ei de frumusețe. Atunci când nu apare în public însă, fără straie populare, și batic, artista este, însă, greu de recunoscut!

Într-o perioadă, perucile reprezentau un subiect tabu printre artistele autohtone, care cu greu recunoașteau că poartă așa ceva. Din cauza unui stil de viață stresant apăreau inevitabil și probleme medicale, care generau căderea părului, printre altele.

Saveta Bogdan a trecut prin două mariaje cu probleme

Așa s-a întâmplat și în cazul Savetei Bogdan, care atrage atenția publicului la fiecare apariție cu buclele ei perfecte și un tapaj făcut ca la carte. Din păcate, părul este fals, iar atunci când pozează fără batic, cu greu poate fi recunoscută.

Interpretei îi place să fie cochetă și are inclusiv propriul ei ritual de frumusețe.

Dau cu o cremă bună, mă demachiez cu lăptișor de matcă, ăla antic, vechi și de demult. Îmi fac scrub pentru față cu zaț de cafea. Îmi mai fac mască cu gălbenuș de ou și miere, pentru față, și pun și un pic de lămâie”, a povestit aceasta.

Dacă pe plan profesional a avut multe satisfacții, ele au lipsit până de curând pe plan personal. Viața Savetei Bogdan nu a fost deloc ușoară după ce trecut prin două mariaje eșuate.

A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Știa șapte limbi străine… Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă.

Se iubește cu un bărbat mai tânăr

Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecarei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit cântăreața pentru wowbiz.ro.

Acum, spune ea, se iubește cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr, de meserie avocat.

Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză. Dar faptul că a venit, și că am pe cineva, mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea”, a recunoscut aceasta.

Publicat: 28 mai 2022, 18:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă