Saveta Bogdan primește „mesaje de dincolo” de la fratele mort: ”Îi fac pomeni, îi aprind lumânări”

Publicat: 10 Jun. 2021, 16:29 Vedete

Saveta Bogdan a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre ”mesajele de dincolo” pe care le primește de la fratele ei care a murit. Celebra cântăreață și-a pierdut ambii frați la o diferență scurtă de timp.

Saveta Bogdan a mărturisit pentru Antena Stars faptul că primește ”mesaje de dincolo” de la fratele decedat. Unul dintre ei chiar i-a apărut în vis în timp ce îi întindea mâna. Este vorba despre fratele Maxim.

”L-am mai visat o dată, așa, avea o șapcă în cap maro și un palton pe el tot așa maro și a întins mâna spre mine. A vrut să mă tragă să mă pupe și am zis: Nu, nu, nu ne pupăm. Îmi pare rău că a murit neîmpărtășit, asta mă doare foarte tare, eu îi fac pomeni, eu îi aprind lumânări”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

”Când a murit, am avut niște semne de la el. Sâmbătă dimineață, când el a murit la 9 și 25 de minute, în casă la mine, am auzit vocea lui, a spus: Gata, am terminat! Și am spus: ”Nu, fratele meu, nu se poate”, imediat m-a sunat nepoata și mi-a zis că a murit”, a mai povestit ea.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale după moartea fratelui

Cântăreața Saveta Bogdan a mărturisit că a trăit experiențe paranormale după ce fratele său a murit.

”Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc. Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Doamne, Doamne ce grele sunt despărțirile, nu se poate ce grele sunt despărțirile. Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. Ah, ah.

Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă? Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul, ce crezi, a venit un abur, un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi, a venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ăsta e frate-miu. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit tata”, a dezvăluit artista, potrivit Cancan.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 10 Jun. 2021, 16:29 Vedete
Pe aceeași temă